Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO. Un traficant de droguri din Bucuresti cultiva cannabis pe muzica lui Vivaldi

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Un traficant de droguri din Bucuresti cultiva cannabis pe muzica lui Vivaldi

35 de kilograme de cannabis au fost gasite de politie si procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor la locuintele unor traficanti de droguri din Bucuresti. Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au descoperit ca plantele erau crescute folosind terapia prin muzica, traficantul punandu-le plantelor muzica de Vivaldi. continuă pe România Liberă

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania

Vineri va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti cea de a doua editie a evenimentului Inregistrat in Romania. Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara, Niste Baieti sunt trupele care vor sustine recitaluri pe 30 mai 2014, incepand cu orele 19. Pentru fanii Alternosfera, Arenele Romane din Bucuresti au o insemnatate deosebita: anul trecut, pe 25 mai, formatia a incheiat Turneul EPIZODIA in acelasi loc, in fata a peste 3. 000 de fani - o performanta pentru scena de rock alternative de la noi.

Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300. 000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie,.

Perchezitii de amploare la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta

Perchezitii de amploare au avut loc la evazionistii de carne din Bucuresti, Ilfov si Constanta. Mascatii au descins la locuintele mai multor suspecti si la anumite restaurante de lux, hipermarketuri si carmangerii.

Droguri din Grecia, vandute la Bucuresti si Valcea. Traficantii, arestati

Patru traficanti de droguri care aduceau cannabis din Grecia si le vindeu in Romania, au fost prinsi de politie si procurorii de la DIICOT. Ei au fost arestati pentru trafic international de droguri de risc .

Un luptator de la IPJ Suceava si-a rupt mana in timpul unei perchezitii la un traficant de droguri

Un luptator din cadrul IPJ Suceava si-a rupt mana in timpul unei perchezitii intr-un club al carui patron este suspect de trafic de droguri. Luptatorul si-a rupt mana in timp ce incerca sa sparga o usa.

Carne tranzactionata la negru, in curtea unui supermarket din Bucuresti

Mai multe persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala dupa ce doi soferi au fost prins in flagrant, in parcarea unui supermarket din Capitala, in timp ce transportau ilegal carne dintr-o masina in alta pentru a o vinde la negru.

Alegeri parlamentare partiale: Ilie Nastase castiga mandatul de senator in Colegiul 8 din Bucuresti

Ilie Nastase a castigat mandatul de senator in Colegiul 8 din Sectorul 4, anunta Mediafax, citand surse din PSD. Ilie Nastase a candidat din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post ramas vacant dupa demisia din Senat a lui Dan Voiculescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )