Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Hotnews Hotnews,
VIDEO Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele. UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ulterior ca a facut o cerere pentru a participa la acest Consiliu. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele.

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca a decis ca premierul Victor Ponta sa participe la Consiliul European din 22 mai, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe.

Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca la Consiliul European din 22 mai va participa premierul Victor Ponta, pe baza unui mandat pe care i-l va aproba pana la plecare si la care consilierii sai au inceput sa lucreze, potrivit Mediafax. Am decis ca pe 22 mai la Consiliul European - n. r. ) sa participe premierul, pe baza unui mandat pe care i-l voi aproba pana la plecare, a spus seful statului, in conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Basescu il lasa pe Ponta la Bruxelles. Premierul va participa la Consiliul European din 22 mai

Presedintele Traian Basescu a declarat premierul Victor Ponta va participa la Consiliul European din 22 mai. Seful statului a precizat ca participarea premierului la Consiliu se va face pe baza unui mandat pe.

Traian Basescu: Premierul Victor Ponta va fi mandatat sa participe la Consiliul European din 22 mai

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul Victor Ponta va fi cel care va reprezenta Romania la ConsiliulEuropean din 22 mai, urmand ca seful statului sa.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am emis decret pentru numirea tuturor celor sase procurori nominalizati / Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul, in baza unui mandat pe care il voi aproba

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Victor Ponta, despre participarea la Consiliul European: Nu e un cadou de la Traian Basescu

Primirea din partea sefului statului a acordului pentru participarea la Consiliul European din 22 mai nu reprezinta un cadou, a spus premierul Ponta. Primul ministru a mai spus ca a facut o cerere oficiala.

Ponta: Participarea la Consiliul European nu e un cadou de la Basescu. Am facut cerere

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca primirea din partea sefului statului a acordului pentru participarea la Consiliul European din 22 mai nu reprezinta un cadou, mentionand ca a facut o cerere oficiala presedintelui Traian Basescu in acest sens.

VIDEO Traian Basescu: Am emis decret pentru numirea tuturor celor sase procurori nominalizati / Pentru procurorul general Tiberiu Nitu am avut o solicitare speciala: Cine a decis la Revolutie sa fie scoasa Armata impotriva poporului

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a semnat decretele de numire in functie pentru toti cei sase procurori nominalizati la sefia Parchetelor. Seful statului a spus ca a discutat cu cei sase, dand o atentie deosebita discutiei cu procuror general Tiberiu Nitu, de la care a avut o solicitare speciala, o restanta din vremea dnei Kovesi, respectiv clarificarea unor aspecte de la Revolutie. Cine a luat decizia politica, militara stim, si a cerut ministrului Apararii sa fie scoasa armata impotriva poporului? Care e cadrul in care s-a luat decizia politica de a fi inarmate garzile populare cu arme si munitie de razboi? E un raspuns pe care dl procuror general trebuie sa mi-l dea pana anul viitor, a declarat Basescu. Presedintele anuntat totodata ca a promulgat noua lege privind restituirea proprietatilor, mentionand ca aceasta are atat puncte tari cat si puncte slabe, dar ca a preferat sa o promulge decat sa o intoarca la Parlament, de unde nu mai stim cum ar iesi. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Ilie Sarbu: Basescu il lasa pe Ponta la Bruxelles, pentru a arata ca el este stapanul

Presedintele Traian Basescu il lasa pe premierul Victor Ponta sa mearga la Consiliul European din 22 mai, pentru a arata ca el este stapan, este de parere liderul grupului PSD din Senat, Ilie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )