Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Tratament inovator, folosit pentru tratarea COVID-19 la spitalul in care lucreaza doctorul Virgil Musta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tratament inovator, folosit pentru tratarea COVID-19 la spitalul in care lucreaza doctorul Virgil Musta

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, indeosebi a artritei reumatoide. continuă pe Adevărul

VIDEO Tratament inovator folosit impotriva COVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara anunta ca au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, in special a artritei reumatoide. Conform medicilor, avantajul este ca poate fi administrat pe sectie si nu este nevoie ca pacientul sa fie transferat in Terapie Intensiva, cum este in cazul plasmei sau al Remdesivirului.

CORONAVIRUS |Tratament inovator folosit impotriva Covid-19, la Spitalul Victor Babes Timisoara (VIDEO)

O noua sansa pentru bolnavii de Covid-19 aflati in stare grava. Medicii timisoreni au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum.

Elli Lilly a solicitat autorizarea de urgenta in SUA a monoterapiei sale cu anticorpi pentru tratarea Covid-19

Compania farmaceutica Eli Lilly a solicitat miercuri autoritatii de reglementare in domeniul sanatatii din SUA sa autorizeze in procedura de urgenta monoterapia sa cu anticorpi pentru tratarea Covid-19, intentionand ca solicite luna viitoare o aprobare similara pentru o terapie combinata, cu doua dintre medicamentele sale cu anticorpi, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )