Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO O turma de mistreti a intrat intr-un parc din Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
VIDEO O turma de mistreti a intrat intr-un parc din Cluj-Napoca

Jandarmii clujeni au avut marti noapte o operatiunea mai ciudata: ei au cautat o turma de mistreti care a ajuns intr-un parc din oras. Animalele au fost gasite spre miezul noptii si s-a montat un culoar din gard metalic, pentru ca mistretii sa aiba pe unde sa se reintoarca in padure. continuă pe Adevărul

O turma de mistreti a intrat intr-un parc din Cluj-Napoca

Jandarmii clujeni au avut marti noapte o operatiunea mai ciudata: ei au cautat o turma de mistreti care a ajuns intr-un parc din oras. Patrupedele au fost gasite spre miezul noptii si s-a montat un culoar din gard metalic, pentru ca mistretii sa aiba pe unde sa se reintoarca in padure.

Cluj-Napoca: O turma de 15 mistreti care ar fi intrat intr-un parc, cautata de jandarmi si vanatori

O turma de mistreti, cu pui, care ar fi intrat, marti seara, in zona Parcului Rozelor din cartierul Manastur, din municipiul Cluj-Napoca, este cautata de jandarmii si vanatorii clujeni, relateaza.

Grenada descoperita intr-un parc din Braila.

Angajatii unei firme brailene au descoperit, marti, o grenada de tip militar, in Parcul Monument, considerat unul din cele mai mari din Romania, transmite Agerpres. Patrula de politisti locali care efectua serviciul de asigurare a ordinii si linistii publice in acest obiectiv a luat masura anuntarii, prin Servicul Unic de Urgenta 112, a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, a declarat directorul executiv al Politiei Locale Braila, Traian Jipa. Citeste si: GRENADA descoperita in .

Bucuresti: Un taxi plin cu copii a intrat intr-un tramvai. Doi au fost raniti

Doi copii au fost raniti miercuri dimineata intr-un accident rutier produs pe linia de tramvai 5 din Bucuresti. Potrivit Gandul, un taximetrist a intrat intr-un tramvai, in zona Barbu Vacarescu. in urma.

O tornada a facut ravagii intr-un oras din Olanda. Oamenii au fost ingroziti

In doar cateva minute, o tornada a facut ravagii intr-un orasel din Olanda, la sud-est de Amsterdam. Fenomenul a fost inregistrat video de cativa localnici mai curajosi, in timp ce altii marturisesc ca au.

Arta furata de nazisti, descoperita intr-un apartament din Munchen

Aproximativ 1. 500 de picturi confiscate de nazisti intre 1930 si 1940 au fost descoperite intr-un apartament din orasul german Munchen, potrivit BBC News. Se crede ca printre picturi se afla opere ale lui.

Arta furata de nazisti, descoperita intr-un apartament din Munchen: Valoarea estimata a picturilor este de un miliard euro

Aproximativ 1. 500 de picturi confiscate de nazisti intre 1930 si 1940 au fost descoperite intr-un apartament din orasul german Munchen, potrivit BBC News. Se crede ca printre picturi se afla opere ale lui.

INFOTRAFIC. Accident grav pe DN68 A. O cisterna a intrat intr-un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Hunedoara traficul rutier este intrerupt pe DN68A, intre localitatile Lapugiu de Jos si Cosevita, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autocisterna. Conform primelor informatii primite, o persoana a fost ranita. Cauza probabila a accidentului a fost depasirea neregulamentara. Se estimeaza ca circulatia va fi reluata peste o ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )