Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Unul dintre cei mai influenti oameni din lume vine joi la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unul dintre cei mai influenti oameni din lume vine joi la Bucuresti

Vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bilderberg, considerat unul dintre cele mai influnte personaje din lume la nivel politic si economic, soseste joi la Bucuresti, unde va avea un discurs, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma. continuă pe Adevărul

O dorinta indeplinita! Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut unei fane

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate fane ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic il.

O dorinta indeplinita. Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut-o unui fan

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate admiratoare ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic.

Terim: Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc.

Antrenorul nationalei Turciei, Fatih Terim, a declarat ca meciul cu Olanda, de marti, din Grupa D de calificare la Cupa Mondiala, este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc. El subliniaza ca jucatorii sai au nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani, potrivit Mediafax. Avem nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani marti si avem nevoie de gandurile lor bune si rugaciunile lor. Trebuie sa fie numai rosu si alb pe stadion si este necesar ca fanii sa fie cat mai .

Vicontele Etienne Davignon revine in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon revine in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. Vizita lui Etienne Davignon se datoreaz.

Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Sibiu Magic Week-end aduce pe 18 si 19 octombrie in fosta capitala culturala europeana unii dintre cei mai buni magicieni din Romania.

VIDEO Presedintele Grupului Bilderberg, la Bucuresti. Ce esteClubul de la Roma

Vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bilderberg, considerat unul dintre cele mai influnte personaje din lume la nivel politic si economic, soseste joi la Bucuresti, unde va avea un discurs, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

A inceput procesul gruparii lui Alin Simota: baronul Vaii Jiului e acuzat de infractiuni de crima organizata

Alin Simota, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara, a fost adus astazi in fata instantei Curtii de Apel Alba Iulia, pentru a raspunde acuzatiilor in dosarul in care este judecat pentru santaj si coordonarea unei grupari infractionale. A fost primul termen al procesului, dar surprizele nu au lipsit din sala de judecata.

Franta: Senatorul si miliardarul Serge Dassault, audiat de judecatori in cadrul unui dosar de tentativa de crima. Senatul a respins ridicarea imunitatii

Industriasul si senatorul francez Serge Dassault, unul dintre cei mai bogati oameni din Hexagon, a fost audiat luni timp de peste patru ore de judecatori, intr-un dosar de tentativa de crima, scrie AFP.

Seful Romsys: Daca jucatorii din piata vor ajunge sa faca previziuni pe o luna atunci e grav

Romsys, membra a holdingului austriac New Frontier Group si unul dintre cei mai importanti integratori din Romania, sustine ca declansarea crizei a schimbat modul in care s-au facut previziuni privind evolutia business-ului companiilor din IT,.

VIDEO Un profesor la Harvard in concert la Sala Radio

Vijay Iyer este unul dintre cei mai inovatori pianisti ai jazz-ului contemporan si va concerta la Sala Radio Joi, 17 Octombrie 2013 in cadrul evenimentului Jazz Night Out organizat de Twin Arts. Vijay Iyer s-a nascut la New York in 1971 din parinti de nationalitate indiana. Incepe studiul muzicii la varsta de 3 ani, timp de 15 ani dedicandu-se viorii. Tot in aceasta perioda descopera si pianul, devenind autodidact la acest instrument. In 2013 Echo Award Germania) i-a acordat titlul de International Pianist of the Year. Revista GQ India l-a desemnat unul dintre cei 50 cei mai influenti indieni la nivel mondial. A fost nominalizat la premiile Grammy in 2010 la categoria Cel Mai Bun Album de Jazz Instrumental. Intra in articol pentru a citi interviul cu Vijay Iyer .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )