Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. UPDATE. Israelul NU a SUSPENDAT bombardamentul in FASIA GAZA.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Israelul NU a SUSPENDAT bombardamentul in FASIA GAZA.

Doi palestinieni au fost ucisi in timpul unui raid aerian israelian in nordul Fasiei Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean Hisham Qandil, au anuntat surse medicale palestiniene, citate de AFP, potrivit Mediafax. Un purtator de cuvant al premierului israelian Benjamin Netanyahu acuzase anterior miscarea Hamas, care controleaza Fasia Gaza, ca nu respecta armistitiul provizoriu anuntat de Israel in timpul vizitei sefului Guvernului egiptean. Potrivit agentiei de presa . continuă pe România Liberă

VIDEO. Israelul SUSPENDA bombardamentul in FASIA GAZA pentru 3 ore.

Israelul va suspenda, vineri, pentru trei ore, bombardamentul aerian asupra Fasiei Gaza in timpul vizitei premierului egiptean Hisham Qandil, a anuntat un oficial israelian, citat de AFP, transmite Al Jazeera. In curs de actualizare.

UPDATE Un lider al Hamas a fost ucis. Israelul a blocat toate drumurile spre Fasia Gaza. 28 de morti.Trupele israeliene, masate la granita cu Gaza

Ora 22. 50 Guvernul israelian a acceptat mobilizarea a 75. 000 de rezervisti militariOra 22. 00 Un lider al aripii militare a miscarii Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, in raidul aerian israelian efectuat in zona Maghazi din Fasia Gaza. Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa. Ora 21. 00 Patru palestinieni au fost ucisi intr-un nou raid aerian, anunta surse medicale palestiniene. Bilantul operatiunii israeliene Pilon al Apararii a ajuns la 28 de morti in Fasia Gaza. In Israel, trei civili au fost ucisi intr-un atac cu racheta lansat din Fasia Gaza.

CONFLICTUL DIN FASIA GAZA: Un lider al Hamas a fost ucis. ...

Un lider al aripii militare a miscarii Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, in raidul aerian israelian efectuat in zona Maghazi din Fasia Gaza. Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa, potrivit Mediafax. Potrivit surselor citate, Ahmed Abu Jalal a fost ucis intr-un raid aerian care a avut loc in apropierea taberei de refugiati de la Maghazi, situata in centrul Fasiei Gaza. In atac au fost .

Zona este militarizata inchisa. Israelul a blocat toate drumurile spre Fasia Gaza

Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza. Zona este militarizata inchisa, a declarat purtatorul de cuvant al armatei israeliene, scrie AFP. Toata drumurile spre Fasia Gaza.

Israelul blocheaza toate drumurile spre Fasia Gaza, sugerand eventualitatea unei operatiuni terestre

Israelul a blocat, vineri seara, toate caile de acces rutier spre Fasia Gaza, anuntand ca zona este una militarizata inchisa, masuri care sugereaza declansarea unei ofensive terestre.

Israelul a atacat 613 obiective in Fasia Gaza, iar operatiunile ar putea dura sapte saptamani

Armata israeliana a atacat 613 obiective teroriste de la inceputul operatiunilor in Fasia Gaza, care ar putea dura aproximativ sapte saptamani, informeaza site-ul Ynetnews. com. Potrivit armatei israeliene,.

Turcia se ofera sa discute cu Israelul incetarea focului in Fasia Gaza

Vicepremierul turc Bulent Arinc a facut vineri un anunt surprinzator, sugerand ca Turcia si Israelul ar putea examina modalitati de incetare a operatiunii aeriene israeliene asupra Fasiei Gaza, scrie presa.

Marile cancelarii mondiale, conectate la tensiunea din Fasia Gaza

Fasia Gaza ramane unul din punctele fierbinti de pe harta lumii. Israelul a efectuat la mijlocul acestei saptamani peste 20 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, sase palestinieni fiind ucisi, printre ei numarandu-se liderul aripii militare a Hamas, Ahmad Jaabari, anunta surse palestiniene citate de AFP.

UE se declara preocupata de violenta din Israel si Fasia Gaza

Uniunea Europeana considera ca Israelul are dreptul sa-si protejeze populatia, dar ii cere in acelasi timp sa raspunda proportionat atacurilor gruparilor armate palestiniene din Fasia Gaza. inaltul.

Israelul se declara pregatit sa lanseze o operatiune terestra in Fasia Gaza daca va fi necesar

Armata israeliana s-a declarat pregatita, daca va fi necesar, sa lanseze o operatiune terestra in Fasia Gaza, dupa ce l-a ucis miercuri, intr-un raid, pe Ahmad Jaabari, liderul aripii militare a miscarii palestiniene islamiste Hamas.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )