Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sters cateva lacrimi. continuă pe Hotnews

Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi.

Liberalul Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si a citit acatiste in Senat: Acest moment sa fie interpretat ca o victorie a democratiei (VIDEO)

Senatorii au respins joi cererea de urmarire penala a fostului ministru al Economiei, liberalul Varujan Vosganian. Astfel, dintre cei 168 de senatori prezenti in sala, 132 si-au exprimat votul si 56 au votat.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si a citit acatiste in Senat: Cererea, respinsa cu 56 de voturi pentru si 71 de voturi impotriva

Senatorii au respins joi cererea de urmarire penala a fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian. Astfel, dintre cei 168 de senatori prezenti in sala, 132 si-au exprimat votul si 56 au votat.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 15:28 Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj prin care sustine ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Vosganian scapa de urmarirea penala. Primele declaratii ale senatorului

Senatorii nu au ridicat imunitatea fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian. Astfel, dintre cei 168 de senatori prezenti in sala, 132 si-au exprimat votul si 56 au votat pentru, 71 impotriva, iar 5 voturi au fost anulate.

Vajuran Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 13:46 Senatorii nu au incuviintat inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru al Economiei, senatorul PNL, Varujan Vosganian, dupa ce acesta a plans, joi, in plenul Senatului. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

Ion Ariton, dat pe mana procurorilor. Vosganian scapa de urmarirea penala, salvat de lacrimi si mir

Update 13. 51 - Lacrimile l-au ajutat pe senatorul Varujan Vosganian sa scape de urmarirea penala. in plenul Senatului, Vosganian si-a sustinut nevinovatia in fata colegilor, inaintea votului pentru ridicarea.

Felicitari intre liberali si social-democrati, dupa votul privind urmarirea penala in cazul lui Varujan Vosganian: Asa a dictat constiinta

Dupa votul din Senat, in urma caruia a fost respinsa cererea de urmarire penala in cazul liberalului Varujan Vosganian, reprezentatii PNL si PSD au fost surprinsi in timp ce se felicitau reciproc pentru.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2995 seconds )