Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Arad

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, huiduit la Arad

Premierul Victor Ponta, aflat vineri intr-o vizita electorala in municipiul Arad, a fost intampinat cu proteste si huiduieli, relateaza site-ul stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta a distribuit pe Facebook clipul cu el la PRO TV din 1997

Premierul Victor Ponta a distribuit vineri dimineata clipul realizat de Pro TV cu el invitat la emisiunea lui Mihai Tatulici in anul 1997, cand era procuror, care circula pe reteaua de socializare de joi seara.

VIDEO Victor Ponta: Domnul Basescu m-a promovat. De la pisic la agent e lucru mare

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a promovat prin dezvaluirea ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, pe vremea cand era si procuror: Domnul Basescu m-a promovat, de la pisic la agent e lucru mare', a afirmat Ponta. El a sustinut ca domnul presedinte Basescu minte in legatura cu Hotararea de Guvern adoptata in 2013, ce prevede ca dezvaluirea personalului SIE, chiar si dupa incetatea raporturilor de munca, este secret de stat.

VIDEO Victor Ponta: Baiatul meu Andrei m-a intrebat daca sunt spion. I-am zis ca nu si mi-a spus pacat, ce tare ar fi fost

Premierul Victor Ponta a povestit un dialog pe care l-ar fi avut cu fiul sau Andrei aseara. Ponta sustine ca Andrei e dezamagit ca tatal sau i-a spus ca nu este spion asa cum a afirmat Traian Basescu. Am o singura persoana pe care am dezamagit-o. Baiatul meu aseara m-a intrebat: Tati, e adevarat, esti spion, ca asa a zis Basescu?. Si am zis ca nu. Mi-a zis: Ce pacat, ce tare ar fi fost!, a povestit Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Ponta, huiduit si la Arad. Jandarmii au incercat sa impiedice protestul

Ajuns la Arad in turneul electoral pe care il intreprinde, Victor Ponta, premier si candidat al PSD la presedintie, a fost intampinat cu huiduieli de zeci de protestatari, in ciuda eforturilor Jandarmeriei locale de a impiedica manifestatia.

Ponta, HUIDUIT la Arad. Jandarmii au incercat sa impiedice protestul

Ajuns la Arad in turneul electoral pe care il intreprinde, Victor Ponta, premier si candidat al PSD la presedintie, a fost intampinat cu huiduieli de zeci de protestatari, in ciuda eforturilor Jandarmeriei locale de a impiedica manifestatia.

Victor Ponta si Ioan Rus insista: Autostrada Comarnic-Brasov este prioritara

Sectorul de autostrada Comarnic-Brasov ramane prioritar in toate schemele de finantare analizate, concesionarea fiind insa prima sansa in ceea ce priveste asigurarea fondurilor necesare constructiei, au declarat vineri, la Arad, premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Victor Ponta, intrebat cum va vota, ca deputat, cererea DNA privind arestarile: Eu ma ocup cu Guvernul

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Arad, intrebat fiind cum va vota, in calitate de deputat, cererea prin care DNA solicita avizul pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca el se ocupa cu Guvernul, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Nici daca vor candida singure, nu ar castiga alegerile Udrea sau Macovei. imi pare rau, nu pot sa le ajut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca nu va demisiona de la conducerea Guvernului dupa ce presedintele Basescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit SIEin perioada 1997-2001. Ponta a comentat ca.

Premierul Victor Ponta este asteptat maine la Galati. Acesta se va intalni cu pensionarii si va vizita platforma siderurgica

Maine dimineata, candidatul la alegerile prezidentiale si premierul Romaniei Victor Ponta este asteptat la Galati. La ora 10:10, acesta va vizita Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfantul Ioan, cand va fi inaugurata Sectia de Neonatologie Patologica.

Victor Ponta efectueaza o vizita la romanii stabiliti in Torino

Premierul Victor Ponta se va intalni, sambata, cu romanii din Torino. El este primul candidat la alegerile prezidentiale care realizeaza o vizita in acest scop. Prin aceasta vizita, premierul spune ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )