Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta efectueaza o vizita la romanii stabiliti in Torino

B1 B1,
Victor Ponta efectueaza o vizita la romanii stabiliti in Torino

Premierul Victor Ponta se va intalni, sambata, cu romanii din Torino. El este primul candidat la alegerile prezidentiale care realizeaza o vizita in acest scop. Prin aceasta vizita, premierul spune ca. continuă pe B1

Victor Ponta la Oradea: Trebuie investit in continuare in educatie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Oradea, ca trebuie investit in continuare in educatie, cu accent pe autonomie in zona universitara, relateaza Agerpres. Am vizitat o universitate confesionala,.

Premierul Victor Ponta este asteptat maine la Galati. Acesta se va intalni cu pensionarii si va vizita platforma siderurgica

Maine dimineata, candidatul la alegerile prezidentiale si premierul Romaniei Victor Ponta este asteptat la Galati. La ora 10:10, acesta va vizita Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfantul Ioan, cand va fi inaugurata Sectia de Neonatologie Patologica.

Victor Ponta: Eu nu mai vorbesc de Basescu, o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. / Si-a dat fisa medicala pentru ca se gandeste ca daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta detentia

Premierul Victor Ponta, aflat, joi, intr-o vizita de campanie la Braila, a declarat ca Eu nu mai vorbest de Basescu, pentru ca o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. Primul ministru a continuat spunand ca M-a intrebat cineva de ce si-a dat Basescu fisa medicala azi, am spus ca se gandeste ca, daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta regimul de detentie. El se pregateste deja, sa aiba o justificare, a afirmat Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Arad

Premierul Victor Ponta, aflat vineri intr-o vizita electorala in municipiul Arad, a fost intampinat cu proteste si huiduieli, relateaza site-ul stiripesurse. ro.

Joseph Daul: Victor Ponta trebuie sa clarifice urgent acuzatiile de a fi fost agent acoperit al SIE. Romanii trebuie sa cunoasca adevarul

Joseph Daul: Victor Ponta trebuie sa clarifice urgent acuzatiile de a fi fost agent acoperit al SIE. Romanii trebuie sa cunoasca adevarul .

FOTO Inaugurare cu iz electoral la Sopping City Targu Jiu: premierul Victor Ponta a taiat panglica inaugurala a primului mall din judetul Gorj

Primul ministru Victor Ponta a venit in dupa-amiaza acestei zile in municipiul Targu Jiu, pentru a taiat panglica inaugurala la Sopping City Targu Jiu, primul mall din judetul Gorj, construit de catre un fond de investitii din Africa de Sud.

Victor Ponta, despre cazul lui Victor Hrebenciuc: Nu comentez problemele care tin de justitie

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze, vineri, cazul lui Victor Hrebenciuc pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii. intrebat ce parere are despre cerera procurorilor anticoruptie in acest caz,.

Victor Ponta in 1997, pe vremea cand era cel mai tanar procuror de la Parchet

In 1997, premierul Victor Ponta avea de 25 de ani si era unul dintre cei mai tineri procurori ai Romaniei. Presedintele Traian Basescu sustine ca premierul a fost spion SIE intre anii 1997-2001.

VIDEO Victor Ponta: Baiatul meu Andrei m-a intrebat daca sunt spion. I-am zis ca nu si mi-a spus pacat, ce tare ar fi fost

Premierul Victor Ponta a povestit un dialog pe care l-ar fi avut cu fiul sau Andrei aseara. Ponta sustine ca Andrei e dezamagit ca tatal sau i-a spus ca nu este spion asa cum a afirmat Traian Basescu. Am o singura persoana pe care am dezamagit-o. Baiatul meu aseara m-a intrebat: Tati, e adevarat, esti spion, ca asa a zis Basescu?. Si am zis ca nu. Mi-a zis: Ce pacat, ce tare ar fi fost!, a povestit Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta si Ioan Rus insista: Autostrada Comarnic-Brasov este prioritara

Sectorul de autostrada Comarnic-Brasov ramane prioritar in toate schemele de finantare analizate, concesionarea fiind insa prima sansa in ceea ce priveste asigurarea fondurilor necesare constructiei, au declarat vineri, la Arad, premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )