Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi la mitingul ACL din Piata Victoriei,ca adoptarea OUG privind migratia primarilor avantajeaza PSD la prezidentiale, precizand ca e o bataie de joc fata de votul dat la alegerile locale, unde s-a ales pe criterii politice si nu de frizura. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis (VIDEO)

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul.

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul.

Ordonanta migratiei primarilor, ADOPTATA de Guvern. Ponta: imi asum OUG. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Update 13. 07 - Ordinanta care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul.

Ponta: imi asum OUG privind migratia primarilor. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta, in Republica Moldova de Ziua Independentei: Guvernul roman doneaza ambulante si masini Dacia Duster (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla miercuri in Republica Moldova, unde participa la ceremoniile organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei. Cu aceasta ocazie sunt inaugurate primele rezultate palpabile.

Victor Ponta: Am facut o gluma proasta cu popcornul, am regretat imediat. / Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie din PSD. Trebuie sa fie pro-european, pro-atlantist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de ce a ales sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, asa cum a declarat recent, el precizand ca exprimarea a constituit o gluma proasta, pe care a regretat-o imediat. A fost o gluma proasta pe care am facut-o si am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul, a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat in Republica Moldova de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova au inaugurat, miercuri, gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care prim-ministrul Romaniei a facut-o in Republica Moldova. Ponta a d.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )