Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis

B1 B1,
Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul. continuă pe B1

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis (VIDEO)

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul.

Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

VIDEO Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi la mitingul ACL din Piata Victoriei,ca adoptarea OUG privind migratia primarilor avantajeaza PSD la prezidentiale, precizand ca e o bataie de joc fata de votul dat la alegerile locale, unde s-a ales pe criterii politice si nu de frizura.

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

Ordonanta migratiei primarilor, ADOPTATA de Guvern. Ponta: imi asum OUG. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Update 13. 07 - Ordinanta care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul.

Ponta: imi asum OUG privind migratia primarilor. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii.

Dragnea da liber la traseism: Alesii locali vor avea 10 zile sa-si aleaga partidul

Primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la dispozitie zece zile pentru a-si exprima in scris optiunea cu privire la partidul politic din care doresc sa faca parte, fara a risca sa-si piarda functia.

Boc: OUG privind alesii locali, un regres in materie de democratie. Miza, aducerea cat mai multor primari la PSD in campanie electorala

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza intentia Guvernului de a promova o ordonanta privind primarii care pot sa isi pastreze mandatul desi trec la un alt partid, Emil Boc a spus ca actul normativ reprezinta un regres in materie de democratie in Romania, .

FOTO Presedintele PPE, Joseph Daul: Sunt ingrijorat de anuntul Guvernului privind posibila modificare a legii privind alesii locali

Joseph Daul: Modificarea legii privind primarii prin ordonanta in perioada alegerilor este nepotrivita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )