Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea da liber la traseism: Alesii locali vor avea 10 zile sa-si aleaga partidul

Adevărul Adevărul,
Dragnea da liber la traseism: Alesii locali vor avea 10 zile sa-si aleaga partidul

Primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la dispozitie zece zile pentru a-si exprima in scris optiunea cu privire la partidul politic din care doresc sa faca parte, fara a risca sa-si piarda functia. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea da liber la traseism cu argumente scornite

Alesii locali vor avea timp 10 zile sa treaca de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul, arata o ordonanta de urgenta scrisa de Liviu Dragnea. Proiectul, plin de greseli gramaticale, nu prezinta nicun argument concret, ci doar situatii posibile.

Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Guvernul a decis pana la urma sa puna in pauza, timp de 10 zile, legea privind traseismul politic . Astfel, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la.

Strainii vor avea nevoie de un aviz pentru a putea fi angajati in Romania

Guvernul a emis o ordonanta prin care strainii care vor fi angajati in tara noastra vor avea nevoie de un aviz de la Inspectoratul General pentru Imigrari. Conform Executivului, masura vizeaza armonizarea.

Presedintele Ucrainei: Am decis sa dizolv Parlamentul. Alegerile anticipate vor avea loc pe 26 octombrie

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a semnat ordinul privind dizolvarea Parlamentului, relateaza Itar-Tass. Potrivit purtatorului de cuvant al presedintetului ucrainean, alegeri anticipate vor avea loc pe 26.

FOTO Presedintele PPE, Joseph Daul: Sunt ingrijorat de anuntul Guvernului privind posibila modificare a legii privind alesii locali

Joseph Daul: Modificarea legii privind primarii prin ordonanta in perioada alegerilor este nepotrivita.

OUG: Strainii vor avea nevoie de un aviz de angajare pentru a munci in Romania

Strainii vor putea fi angajati sau detasati in Romania in baza unui aviz care trebuie obtinut de angajator de la Inspectoratul General pentru Imigrari, conform unei ordonante adoptate marti de Executiv, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )