Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea da liber la traseism cu argumente scornite

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea da liber la traseism cu argumente scornite

Alesii locali vor avea timp 10 zile sa treaca de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul, arata o ordonanta de urgenta scrisa de Liviu Dragnea. Proiectul, plin de greseli gramaticale, nu prezinta nicun argument concret, ci doar situatii posibile. continuă pe Adevărul

Dragnea da liber la traseism: Alesii locali vor avea 10 zile sa-si aleaga partidul

Primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la dispozitie zece zile pentru a-si exprima in scris optiunea cu privire la partidul politic din care doresc sa faca parte, fara a risca sa-si piarda functia.

Atac dur al lui Liviu Dragnea, la adresa lui Klaus Iohannis, pe proiectul de lege al primarilor: Nu am crezut ca are atata ipocrizie (VIDEO)

Atac dur al vicepremierului Liviu Dragnea la adresa lui Klaus Iohannis pe proiectul de lege al primarilor. Liviu Dragnea spune ca nu intelege de ce candidatul ACL la prezidentiale denunta legea primarilor.

Liviu Dragnea este asteptat in Teleorman Vicepremierul vine sa aduca cinci microbuze si sa inaugureze digul de la Beiu

Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat, vineri, in Teleorman. Vizita acestuia ar avea, se pare, dublu scop. Pe de o parte ministerul Dezvoltarii Regionale vine sa aduca in Teleorman primele cinci microbuze scolare care au fost distribuite judetului Teleorman de la ministerul pe care il conduce.

FOTO Liviu Dragnea a dat 28 de contracte de finantare pentru proiecte de dezvoltare locala. Ce administratii au cele mai multe proiecte

Liviu Dragnea, viceprim-ministru al Romaniei si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a inmanat, luni, la Zalau, 28 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala. Valoarea lucrarilor aferente acestor proiecte depaseste 18 milioane de lei.

Liviu Dragnea anunta: de la 1 ianuarie 2014 cresc salariile din administratia publica

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Zalau, ca incepand cu 1 ianuarie, salariile din administratia publica ar urma sa creasca. Masura vine in contextul in care mediul privat ar fi semnalat scaderea calitatii serviciilor oferite de administratia publica, scadere pusa pe nivelul de salarizare nesatisfacator.

Liviu Dragnea imparte si in Salaj chei pentru microbuze scolare

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, asi continua turneul de impartire a cheilor pentru microbuzele scolare cumparate de ministerul pe are il conduce si se va afla luni, 25 august, si in Salaj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )