Libnet.ro
UNICEF

00:07

Videoclip marca YouTube lansat in onoarea legalizarii casatoriilor gay din SUA. VIDEO

Antena3 Antena3,
Videoclip marca YouTube lansat in onoarea legalizarii casatoriilor gay din SUA. VIDEO

YouTube a lansat un videoclip pentru a onora decizia Curtii Supreme a Statelor Unite ale Americii pentru legalizarea casatoriilor gay, informeaza elle. com. in ultimii 10 ani, toti oamenii, fie ca e vorba despre. continuă pe Antena3

Filtrul-curcubeu pentru sustinerea casatoriilor gay, un alt experiment Facebook?

Legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex a starnit multe reactii pe retelele sociale. Cu siguranta, cele mai multe s-au remarcat pe Facebook, unde utilizatorii si-au putut modifica fotografia de profil in culorile curcubeului, in semn de solidaritate. Facebook a facut posibila aceasta modificare intr-un mod foarte simplu, cu un singur click. Mai mult de [] Filtrul-curcubeu pentru sustinerea casatoriilor gay, un alt experiment Facebook? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook, din nou in colimatorul Rusiei, dupa avalansa de curcubee aparute dupa legalizarea casatoriilor gay in SUA

Dupa ce Facebook s-a umplut cu poze de profil ornate in culorile curcubeului, ca sarbatorire a momentului cand casatoriile gay au devenit legale in toate statele americane, un oficial rus cere interzicerea Facebook pe teritoriul vecinilor nostri de la Est.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )