Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEOParada militara de 1 decembrie s-a incheiat, la eveniment au asistat circa 10.000 de persoane

Hotnews Hotnews,
 VIDEOParada militara de 1 decembrie s-a incheiat, la eveniment au asistat circa 10.000 de persoane

Foto: Dan Popescu / HotNews. roIn Bucuresti a avut loc traditionala parada militara, in Piata Constitutiei, care a durat peste o ora si la care au asistat circa 10. 000 de oameni. Au participat peste 2. 600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare tancuri, masini, etc), din MApN, MAI, SRI, SPP, STS, etc. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia. Parada a fost LIVEVIDEO si LIVETEXT pe HotNews. ro. In articol gasiti inregistrarea video a acestui eveniment. continuă pe Hotnews

ZIUA NATIONALA: Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie s-au incheiat in Piata Constitutiei. Traficul a fost reluat

Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie, care au avut loc in cursul diminetii in Piata Constitutiei, s-au incheiat, iar traficul a fost reluat in zona, urmand sa fie din nou restrictionat de luni pana marti dupa-amiaza, transmite Mediafax.

Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie s-au incheiat in Piata Constitutiei

Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie, care au avut loc in cursul diminetii in Piata Constitutiei, s-au incheiat, iar traficul a fost reluat in zona, urmand sa fie din nou restrictionat de luni pana marti dupa-amiaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )