Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEOSUBIECTE BAC 2013 Discutii la final de examen: Sunt sigura ca situatii ca cea de la Bolintineanu sunt peste tot in tara

Adevărul Adevărul,
VIDEOSUBIECTE BAC 2013 Discutii la final de examen: Sunt sigura ca situatii ca cea de la Bolintineanu sunt peste tot in tara

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat 4. 526 de elevi din judetul Cluj inscrisi pe listele de Bac 2013. Cat de grele au fost subiectele, cazul fraudei de la Bolintineau si cate meditatii au luat elevii sunt cateva dintre discutiile care se purtau la iesirea de la examen. continuă pe Adevărul

SUBIECTE BAC 2013 / Incidente la examen in Caras-Severin

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat peste 2. 200 de elevi din judetul Caras-Severin inscrisi pe listele de Bac 2013. Desi trebuia sa se incheie in jurul orei 11, el s-a incheiat abia dupa ora 16 pentru ca o eleva cu probleme medicale a inceput examenul abia la ora 13.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Biologie vegetala si animala

Absolventii de liceu au de rezolvat la examenul de Biologie vegetala si animala din cadrul Bacalaureatului 2013 varianta de subiecte numarul 2. Subiectele la Biologie - BAC 2013 - sunt formate din trei cerinte mari, notate cu cate 30 de puncte. Amintim ca elevii sustin astazi proba la alegere a profiului si specializarii din cadrul bacalaureatului 2013. Examenul la Biologie este sustinut de 68. 092 de candidati, cei mai multi absolventi de liceu alegand aceasta disciplina pentru ultimul examen al bacalaureatului. Vezi in articol subiectele de la Biologie - BAC 2013.

SUBIECTE BAC 2013 Sanctiuni la Bacalaureat. O eleva din Fetesti a fost eliminata din examen pentru frauda

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat peste 1. 800 de elevi din judetul Ialomita, inscrisi pe listele pentru Bac 2013. Ultima proba s-a lasat si cu eliminari. La Fetesti, o eleva a fost scoasa din examen pentru ca a incercat sa copieze.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Un elev din Baia Mare a fost eliminat din Bacalaureat pentru ca si-a uitat telefonul mobil la el

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Un elev a fost eliminate din examen si 214 candidati nu s-au prezentat.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Candidatii unui centru de examen pentru Bacalaureat din Giurgiu, asteptati la iesire cu biblii in miniatura FOTOGALERIE

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Elevii alexandreni nu se asteptau la subiecte atat de usoare la matematica si istorie

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii au iesit din salile de examen unde au sustinut probele la Matematica si Istorie mult mai increzatori decat la prima proba scrisa.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bacalaureatul la Matematica si Istorie usor pentru unii, dezamagire pentru altii. Declaratia unui candidat din Slobozia : Cu siguranta o sa trec cu 6 la mate !

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii au iesit din salile de examen unde au sustinut probele la Matematica si Istorie mult mai increzatori decat la prima proba scrisa.

BAC 2013 Povesti ciudate dupa proba la Mate. Un barbat din Galati, pentru a noua oara la Bacalaureat. La Giurgiu, candidatii au primit Biblii dupa examen

Absolventii clasei a XII-a au sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro a publicat, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le-a rezolvat si dezbatut impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013. Marturie SOCANTA a unui elev de la Bolintineanu: Ne-au haituit ca pe ...

Un elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala a povestit, pentru Romania libera, ca, luni, au avut loc perchezitii in salile de clasa, iar autoritatile i-au haituit pe elevi ca pe niste animale. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului Florin a mai spus ca autoritatile i-au pus sa se dezbrace pana la lenjeria intima pe toti elevii, laolalta si ca i-au verificat pe toti. Miercuri, la proba scrisa a profilului, sapte .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului La primul subiect, elevii au primit doua texte despre interventiile URSS in Cehoslovacia si in Ungaria. La partea a II-a, elevii au primit un text despre Vlad Tepes si au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )