Libnet.ro
UNICEF

14:30

BAC 2013 Subiectele la examenul de Biologie vegetala si animala

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Subiectele la examenul de Biologie vegetala si animala

Absolventii de liceu au de rezolvat la examenul de Biologie vegetala si animala din cadrul Bacalaureatului 2013 varianta de subiecte numarul 2. Subiectele la Biologie - BAC 2013 - sunt formate din trei cerinte mari, notate cu cate 30 de puncte. Amintim ca elevii sustin astazi proba la alegere a profiului si specializarii din cadrul bacalaureatului 2013. Examenul la Biologie este sustinut de 68. 092 de candidati, cei mai multi absolventi de liceu alegand aceasta disciplina pentru ultimul examen al bacalaureatului. Vezi in articol subiectele de la Biologie - BAC 2013. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Subiectele la examenul de Geografie

Subiectele la examenul de Geografie - Bacalaureat 2013 - sustinut astazi de absolventii de liceu sunt structurate pe trei mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare dintre cele trei subiecte mari este notat cu 30 de puncte, 10 puncte fiind din oficiu. La examenul de Geografie din cadrul sesiunii iunie-iulie a BAC-ului a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Vezi in articol subiectele la Geografie pe care absolventii de liceu le au de rezolvat astazi in cadrul probei la alegere a profilului.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu de la profilul real, specializarea Stiintele Naturii, le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Matematica - specializarea Stiintele Naturii - BAC 2013.

BAC 2013 Subiectele la examenele de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica si la cel de Istorie care s-au desfasurat astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Fizica

Examenul de Fizica din cadrul bacalaureatului 2013 a fost sustinut astazi de catre 14. 700 de absolventi de liceu. Elevii au avut de rezolvat la Fizica varianta de subiecte numarul 2. Proba la alegere a profilului si specializarii este ultimul examen pe care absolventii de liceu l-au sustinut in cadrul sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013. Vezi in articol subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat la examenul de Fizica.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Informatica

Subiectele la informatica - Limbajul C/C++ pe care absolventii de liceu le-au avut de rezolvat la examenul de astazi au fost structurate pe trei cerinte mari. 633 de elevi au sustinut examenul la informatica in cadrul ultimului examen al bacalaureatului, si anume proba la alegere a profilului si a specializarii. Vezi in articol subiectele de la Informatica - Bacalaureat 2013.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele la bacalaureat, pe gustul candidatilor din Baia Mare

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii maramureseni s-au aratat incantati de subiectele primite, spunand, in mare, ca vor trece de aceste probe fara problem.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 /Subiectele si rezolvarile la proba de biologie

Profesoara de Biologie Claudia Negut, de la Colegiul National Mihai Viteazul din Capitala, va rezolva, vineri, subiectele la BAC 2013 la biologie, la Adevarul Live.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele si rezolvarile la proba de Biologie

Profesoara de Biologie Claudia Negut, de la Colegiul National Mihai Viteazul din Capitala, va rezolva, vineri, subiectele la BAC 2013 la biologie, la Adevarul Live.

SUBIECTE BAC 2013 / Subiectele de la proba de Economie

Elevii de clasa a XII-a sustin vineri cea de treia proba la Bacalaureat, la una dintre materiile optionale. adevarul. ro va prezinta subiectele la proba de economie de la Bacalaureat 2013.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )