Libnet.ro
UNICEF

16:00

BAC 2013 Subiectele la examenele de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Subiectele la examenele de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica si la cel de Istorie care s-au desfasurat astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013.

BAC 2013 Au inceput examenele la Matematica si la Istorie. Ministerul Educatiei: Subiectele la proba obligatorie a Bacalaureatului au fost transmise in conditii de maxima siguranta

A inceput examenul la proba obligatorie a profilului - Bacalaureat 2013 - pe care absolventii de liceu o sustin astazi. Ministerul Educatiei Nationale a anuntat printr-un comunicat remis HotNews. ro ca subiectele la Matematica si la Istorie au fost transmise, in cele 583 de centre de examinare, in conditii de maxima securitate, la ora 9:00. Examenul dureaza 3 ore. Vezi cum se desfasoara examenul, de la intrarea in clasa a elevilor si pana la predarea lucrarilor.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu de la profilul real, specializarea Stiintele Naturii, le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Matematica - specializarea Stiintele Naturii - BAC 2013.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele la bacalaureat, pe gustul candidatilor din Baia Mare

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii maramureseni s-au aratat incantati de subiectele primite, spunand, in mare, ca vor trece de aceste probe fara problem.

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului La primul subiect, elevii au primit doua texte despre interventiile URSS in Cehoslovacia si in Ungaria. La partea a II-a, elevii au primit un text despre Vlad Tepes si au .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 7! Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si BAC 2013. Cati elevi sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la Limba romana La subiectul 1, elevii au primit un text la prima vedere din Scrinul negru de George Calinescu. La subiectul 2, elevii au avut un text in care sa argumenteze, in 300 de cuvinte, despre alegerea unui model in .

BAC 2013 Subiectele la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele pe care absolventii de liceu le-au avut de rezolvat la examenul scris de Limba si literatura romana - Bacalaureatul 2013 - sunt impartite in trei mari cerinte, fiecare notat cu 30 de puncte. La profilul umanist, subiectul al III-lea a avut ca cerinta realizarea unui comentariu al unei poezii simboliste, iar la subiectul al II-lea elevii au avut de argumentat importanta unui jurnal in viata unui adolescent, printr-un eseu de maximum 300 de cuvinte. La profilul real, subiectul al III-lea a avut ca cerinta: tema si viziunea despre lume in cadrul unei poezii scrise de Tudor Arghezi, Ion Barbu sau Lucian Blaga, la alegere. Stire in curs de actualizare.

BAC 2013 Examenele la Matematica si la Istorie. Premiera la bacalaureat: elevii de la tehnologic vor avea subiecte speciale la Matematica

Absolventii de liceu vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2013. Elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic vor da examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala vor sustine examenul la Istorie. Premiera pe care o aduce BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Desi decizia a fost luata de anul trecut, ea nu a fost comunicata public decat in urma cu o luna, odata cu sesiunea speciala a bacalaureatului pentru olimpici. Vezi in articol cum se va desfasura examenul, pas cu pas Descarca modele de subiecte si citeste ce s-a intamplat la bacalaureatul de anul trecut.

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2 ! Vezi aici SUBIECTELE la MATEMATICA.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. La matematica M1, elevii au primit varianta 2. La subiectul al doilea, au avut determinanti, iar la al treilea, integrale si variabile. La matematica M2, elevii au primit varianta numarul 2. Ei au primit la subiectul al II-lea o matrice si o lege de compozitie formula de x compus cu y), iar .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )