Libnet.ro
UNICEF

16:00

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu de la profilul real, specializarea Stiintele Naturii, le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Matematica - specializarea Stiintele Naturii - BAC 2013. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013.

BAC 2013 Subiectele la examenele de Matematica si de Istorie. Vezi ce probleme au avut de rezolvat absolventii de liceu

La examenul de Matematica si la cel de Istorie care s-au desfasurat astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica si specializarea Stiintele Naturii BAC 2013.

BAC 2013 Subiectele la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele pe care absolventii de liceu le-au avut de rezolvat la examenul scris de Limba si literatura romana - Bacalaureatul 2013 - sunt impartite in trei mari cerinte, fiecare notat cu 30 de puncte. La profilul umanist, subiectul al III-lea a avut ca cerinta realizarea unui comentariu al unei poezii simboliste, iar la subiectul al II-lea elevii au avut de argumentat importanta unui jurnal in viata unui adolescent, printr-un eseu de maximum 300 de cuvinte. La profilul real, subiectul al III-lea a avut ca cerinta: tema si viziunea despre lume in cadrul unei poezii scrise de Tudor Arghezi, Ion Barbu sau Lucian Blaga, la alegere. Stire in curs de actualizare.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele la bacalaureat, pe gustul candidatilor din Baia Mare

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii maramureseni s-au aratat incantati de subiectele primite, spunand, in mare, ca vor trece de aceste probe fara problem.

BAC 2013 Au inceput examenele la Matematica si la Istorie. Ministerul Educatiei: Subiectele la proba obligatorie a Bacalaureatului au fost transmise in conditii de maxima siguranta

A inceput examenul la proba obligatorie a profilului - Bacalaureat 2013 - pe care absolventii de liceu o sustin astazi. Ministerul Educatiei Nationale a anuntat printr-un comunicat remis HotNews. ro ca subiectele la Matematica si la Istorie au fost transmise, in cele 583 de centre de examinare, in conditii de maxima securitate, la ora 9:00. Examenul dureaza 3 ore. Vezi cum se desfasoara examenul, de la intrarea in clasa a elevilor si pana la predarea lucrarilor.

BAC 2013. Vezi BAREMUL la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de barem disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Citeste si BAC 2013. Vezi cum .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bacalaureatul la Matematica si Istorie usor pentru unii, dezamagire pentru altii. Declaratia unui candidat din Slobozia : Cu siguranta o sa trec cu 6 la mate !

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii au iesit din salile de examen unde au sustinut probele la Matematica si Istorie mult mai increzatori decat la prima proba scrisa.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / Candidatii la examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa, din Caras-Severin au iesit din sali abia dupa expirarea timpului oficial de lucru

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013 Cum arata subiectele de la Matematica pentru profilul Tehnologic, introduse anul acesta pentru prima oara la Bacalaureat

Subiectele de la Bacalaureatul 2013 au venit astazi cu o noutate: pentru prima oara in istorie, absolventii de liceele tehnologice au avut de rezolvat la examenul de Matematica subiecte diferite de ale elevilor de la toate celelalte profile. Amintim ca liceele Tehnologice au inregistrat cele mai slabe rezultate la sesiunile de pana acum ale bacalaureatului, iar decizia diferentierii subiectelor a fost anuntata abia in urma cu o luna. La examenul de matematica de astazi a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Descarca din articol subiectele si baremele de notare de la Matematica, profilul Tehnologic - Bacalaureat 2013.

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE (model).

Examenele scrise de la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA model) In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )