Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vier Pfoten: Amendarea persoanelor care hranesc cainii fara stapan, o aberatie cap - coada

Hotnews Hotnews,
Vier Pfoten: Amendarea persoanelor care hranesc cainii fara stapan, o aberatie cap - coada

Coordonatorul de proiecte al organizatiei Vier Pfoten Romania, Kuki Barbuceanu, a declarat luni, pentru Mediafax, ca amendarea persoanelor care hranesc cainii fara stapan, masura pe care Primaria Capitalei vrea sa o introduca, este o aberatie cap - coada, iar aplicarea ei ar fi o bomba cu ceas. continuă pe Hotnews

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor: Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5.000 de lei

Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5. 000 de lei, potrivit unei prevederi care va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009 privind controlul reproductiei cainilor in Capitala, a declarat coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu, pentru Mediafax.

LEGE: Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5. ...

Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5. 000 de lei, potrivit unei prevederi care va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009 privind controlul reproductiei cainilor in Capitala, a declarat coordonatorul de proiect al ASPA, Razvan Bancescu, pentru Mediafax. Decizia introducerii unei masuri sanctionatorii a fost luata in urma comentariilor si propunerilor facute de cetateni la proiectul pentru modificarea Hotararii CGMB nr.

SONDAJ si DEZBATERE: Sunteti de acord cu amendarea celor care hranesc maidanezii?.

O prevederea potrivit careia persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5. 000 de lei va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009 privind controlul reproductiei cainilor in Capitala. Propunerea de amendare a celor care dau de mancare cainilor fara stapan a fost luata in urma comentariilor si propunerilor cetatenilor si are la baza si rezultatele mai multor studii privind controlul reproductiei cainilor in Municipiul Bucuresti. Citeste si .

Proiect. Cei care hranesc cainii fara stapan risca amenzi de 5000 de lei

Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5. 000 de lei. Este scopul unei prevederi care va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009 privind controlul reproductiei cainilor in Capitala.

Primaria Capitalei vrea sa-i amendeze pe bucurestenii care hranesc maidanezii

Un nou proiect privind cainii maidanezi se afla pe masa consilierilor Primariei Capitalei. Initiativa municipalitatii propune amendarea bucurestenilor care hranesc cainii maidanezi, cu sume care ajung pana la.

Proiect nou: cei care hranesc maidanezii vor lua amenda de 5.000 de lei

Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu 5. 000 de lei, potrivit unei prevederi care va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009, privind controlul reproductiei cainilor din Capitala, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )