Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Antena3 Antena3,
Vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Update 14. 38 - Ploile vor fi prezente in intreaga tara pana la jumatatea acestei luni, a anuntat joi, directorul Administratiei Nationle de Meteorologie, Ion Sandu, intr-o conferinta de presa organizata. continuă pe Antena3

Cod galben de vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate

Update 14. 10 - Hidrologii au emis, joi, o atentionare cod galben de viituri, cresteri de debite si niveluri pe rauri din noua bazine hidrografice situate in zona Moldovei, valabila pana sambata, la ora.

E stare de ALERTA in mai multe tari din Europa din cauza inundatiilor. Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Inundatiile au pus in alerta toate tarile din Europa Centrala. Cel putin zece oameni si-au pierdut viata, alti cativa sunt dati disparuti si mii de familii au fost evacuate, mai ales in Germania,.

Gazul se opreste marti pe mai multe strazi din Sibiu

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat marti pe mai multe strazi din municipiul Sibiu. Reluarea alimentarii cu gaz va fi reluata incepand cu ora 17:00.

COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelii pentru 15 judete. Vezi HARTA zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si intensificari ale vantului, valabila de joi de la ora 18:00 pana vineri la ora 22:00 in mai multe zone din tara, relateaza Jurnalul. ro .

Cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant in 15 judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, valabila din aceasta dupa-amiaza pana in seara zilei de vineri, 7 iunie pentru 15 judete din tara.

Relatiile care incep online au cu 25% mai multe sanse de reusita

Cei care ajung sa-si cunoasca viitorul partener de cuplu pe internet au mai multe sanse la o casnicie lunga si fericita decat persoanele care-si intalnesc sufletul pereche prin metode traditionale, potrivit dailymail. co. uk.

Cinic, dar adevarat: in Salaj, cele mai multe violuri au loc in familie

Salajul nu se poate lauda cu violatori celebri insa un lucru este cert: au loc sau ies la lumina tot mai multe cazuri de incest, in care tatii isi violeaza propriile fiice, fiii isi bat joc de cele care le-au dat viata sau fratii isi violeaza surorile.

Vieti puse in pericol pe pista. Mai multe probleme, descoperite la un aeroport din tara

Pista aeroportului Traian Vuia din Timisoara ar putea pune in pericol in orice moment viata pasagerilor. Mai multe probleme au fost descoperite de o echipa de specialisti de la Autoritatea Aeronautica Civila.

Franta are informatii sigure ca in Siria a fost utilizat de mai multe ori GAZ SARIN

Franta sustine ca in Siria a fost utilizat gaz sarin de mai multe ori, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, fara a oferi detalii, relateaza AFP. Analizele efectuate de un.

Ministrul francez de Externe: in Siria a fost utilizat de mai multe ori gaz sarin

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat marti ca exista informatii sigure ca in Siria a fost utilizat gaz sarin de mai multe ori, scrie alarabiya. net. Analizele efectuate de un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3475 seconds )