Libnet.ro
UNICEF

20:00

Viktor Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

B1 B1,
Viktor Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de. continuă pe B1

Ianukovici: Crimeea nu va mai face parte din Ucraina.

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Executivul de la Kiev blocheaza guvernarea si ca, intrucat Crimeea nu va mai face parte din Ucraina, oamenii au nevoie de liniste si pace. Citeste si: Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni Cateva din declaratiile lui Viktor Ianukovici: - Aceia care au fost de acord sa-si impuste proprii cetateni trebuie pedepsiti. - Crimeea urmeaza sa nu mai faca parte din Ucraina, ucrainenii au nevoie de .

Viktor Ianukovici anunta ca se va intoarce la Kiev si sustine ca de acum Crimeea nu va mai face parte din Ucraina

Viktor Ianukovici s-a declarat, marti, presedintele legitim al Ucrainei si a promis ca se va intoarce in curand la Kiev. Totodata, fostul lider ucrainean a declarat ca oamenii din Crimeea au nevoie de.

Angela Merkel: Rusia a furat Crimeea Ucrainei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Rusia a furat Crimeea Ucrainei, informeaza Mediafax. Se poate vorbi deja de o anexare. Rusia a furat Crimeea Ucrainei, a declarat Merkel cu ocazia unei reuniuni a CDU/CSU. Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Crimeea nu va mai face parte din Ucraina. Citeste si: Parlamentul Crimeei a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina Tot marti, Parlamentul Crimeei a adoptat o .

Parlamentul Crimeei adopta o declaratie de independenta fata de Ucraina.

Parlamentul Crimeei a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina, relateaza Mediafax. Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Crimeea nu va mai face parte din Ucraina.

Michel Combes, seful grupului Alcatel-Lucent: Mutam anumite resurse din tari cu costuri ridicate in tari cu costuri mai mici si forta de munca bine pregatita si Romania face parte din aceste tari in care personalul va creste

Michel Combes, seful grupului Alcatel-Lucent, a avut marti o intalnire cu premierul Victor Ponta, cu ocazia primei sale vizite in Romania. Vreau sa prezentam importanta Romaniei pentru Alcatel Lucent, dorinta de a continua investitiile si angajarile in aceasta tara si dorinta de a fi siguri ca putem fi parte la diferite licitatii demarate de Guvern sau de alte parti, fara sa avem cereri specifice, a declarat pentru HotNews. ro Michel Combes inainte de intalnirea cu Victor Ponta. Anul trecut, Combes a demarat un plan de redresare financiara, in urma caruia 15. 000 de angajati vor fi concediati la nivel global, dar in Romania planurile sunt de a creste numarul angajatilor, a spus acesta.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 12. 20: Parlamentul din Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si va reveni in curand la Kiev/ Sunt sigur ca soldatii nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta. Angela Merkel evoca o anexare a peninsulei de catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 22:30Prim-ministrul ucrainean Arseniy Yatsenyuk se va adresa joi Consiliului de Securitate al ONU, dupa ce miercuri se va intalni cu presedintele american Barack Obama. Ora 18:28 Pe Twitter circula informatii si imagini cu trupe si echipamente militare rusesti care debarca din feribot in orasul ucrainean Kerch estul Crimeei). Vezi imagini video in articol)Ora 17. 42: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a spus omologului sau, secretarul de stat american John Kerry, ca orice solutie la criza din Ucraina trebuie sa ia in considerare interesele tuturor ucrainenilor in toate regiunile si ca dreptul rezidentilor din Crimeea de a isi decide viitorul trebuie respectat. Ora 17:05 Rusia: declararea independentei Crimeei, perfect legalOra 16:45 Comisia Europeana a propus marti Ucrainei reduceri masive la tarifele vamale, evaluate de 500 de milioane de euro anualOra 16. 00 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonezOra 14. 30 Militiile proruse au preluat controlul aeroportului Simferopol, cel mai important din peninsula separatista ucraineana Crimeea, si interzic toate zborurile cu exceptia celor care provin sau au ca destinatie Moscova.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor in Consiliul de Securitate al ONU/ Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si ca este sigur ca soldatii sai nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici apare din nou marti in fata presei. Rusia face contrapropuneri occidentalilor

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici apare din nou marti in fata presei. Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor n Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )