Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Ianukovici a propus aministierea manifestantilor arestati pentru incheierea conflictului din Ucraina

B1 B1,
Viktor Ianukovici a propus aministierea manifestantilor arestati pentru incheierea conflictului din Ucraina

Presedintele Ucraine, Viktor Ianukovici a propus, vineri, decretarea unei amnistii pentru manifestantii arestati in cursul miscarii de contestare, in ultimele saptamani, potrivit unui anunta al. continuă pe B1

Ucraina: Ianukovici propune amnistierea manifestantilor arestati

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici propune decretarea unei amnistii pentru manifestantii arestati in cursul protestelor din ultimele saptamani, a anuntat presedintia inaintea unor negocieri cu opozitia.

Presedintele Ucrainei a propus amnistierea protestatarilor arestati.

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a propus decretarea unei amnistii pentru manifestantii arestati in cursul miscarii de contestare, in ultimele saptamani, a anuntat presedintia inaintea unor negocieri cu opozitia, relateaza Mediafax. Voi propune sa se acorde o amniestie. Sa fie eliberati oamenii care au fost arestati . ) si sa terminam cu conflictul, a declarat Ianukovici, potrivit presedintiei, inainte de a se intalni cu liderii opozitiei.

Opozitia ucraineana, la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici

Liderii opozitiei ucrainene urmeaza sa participe vineri la negocieri cu presedintele Viktor Ianukovici, informeaza AFP. Merg toti trei la masa rotunda, a declarat Oksana Zinovieva, o purtatoare de cuvant a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )