Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Ianukovici ar fi scos 32 de miliarde de dolari din Ucraina, pe care-i foloseste acum pentru a finanta separatistii pro-rusi

Adevărul Adevărul,
Viktor Ianukovici ar fi scos 32 de miliarde de dolari din Ucraina, pe care-i foloseste acum pentru a finanta separatistii pro-rusi

Procurorul general al Ucrainei a declarat intr-un interviu acordat Financial Times ca, inainte de a fugi in Rusia, presedintele demis Viktor Ianukovici ar fi scos din tara echivalentul a 32 de miliarde de dolari cash. Banii sunt folositi acum pentru a finanta militantii pro-rosi din Ucraina, sustine acesta. continuă pe Adevărul

Ianukovici ar fi scos 32 de miliarde de dolari din Ucraina, pe care-i foloseste acum pentru a finanta separatistii pro-rusi

Procurorul general al Ucrainei a declarat intr-un interviu acordat Financial Times ca, inainte de a fugi in Rusia, presedintele demis Viktor Ianukovici ar fi scos din tara echivalentul a 32 de miliarde de dolari cash. Banii sunt folositi acum pentru a finanta militantii pro-rosi din Ucraina, sustine acesta.

Procurorul general al Ucrainei: Ianukovici a plecat in Rusia cu peste 32 miliarde de dolari

Fostul presedinte Viktor Ianukovici si anturajul sau au scos din tara peste 32 miliarde de dolari si i-au depozitat in Rusia, se arata intr-o declaratie a Biroului Procurorului General al Ucrainei, preluata de agentia rusa de stiri, RIA Novosti.

Criza din Ucraina pune in pericol un proiect de 900 miliarde de dolari al Exxon cu Rosneft in nordul Rusiei

Sanctiunile aplicate de SUA Rusiei in contextul crizei din Ucraina pun in pericol un proiect care ar putea depasi 900 de miliarde de dolari al producatorului american de petrol Exxon cu Rosneft, companie controlata de guvernul de la Moscova, potrivit Bloomberg.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Pfizer vrea sa preia AstraZeneca pe aproape 100 miliarde dolari

Pfizer Inc. , cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat, ieri, ca a propus, la inceputul acestui an, cumpararea grupului britanic AstraZeneca Plc pe aproape 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde dolari).

Reuniune extraordinara a OSCE pe tema situatiei din Ucraina

Consiliul permanent al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) se va reuni, luni, la Viena, intr-o sesiune extraordinara consacrata conflictului din Ucraina. Sapte observatori ai OSCE sunt.

Putin: SUA au orchestrat criza din Ucraina. Initial, au stat in umbra

Pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care afecteaza in prezent aceasta tara, doar ca la inceput au.

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care.

Oficial de la Moscova: Rusia ar putea recunoaste rezultatul alegerilor din Ucraina, in anumite conditii

Rusia ar putea recunoaste rezultatele alegeriilor din Ucraina in anumite conditii, a declarat ministrul adjunct de Externe al Federatiei Ruse, Serghei Ryabkov, anunta RIA Novosti.

SUA si UE suplimenteaza listele cu sanctiuni, in contextul crizei din Ucraina

Uniunea Europeana va inscrie inca 15 nume ale unor reprezentanti rusi si ucraineni prorusi pe lista cu persoane sanctionate in cadrul crizei din Ucraina, au anuntat luni surse diplomatice, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )