Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viktor Orban: incepand cu 15 septembrie, refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati. Deciziile trebuie luate rapid. Ne aflam in fata unei rebeliuni

B1 B1,
Viktor Orban: incepand cu 15 septembrie, refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati. Deciziile trebuie luate rapid. Ne aflam in fata unei rebeliuni

Premierul Viktor Orban a anuntat, vineri, ca oricine va mai intra ilegal pe teritoriul Ungariei incepand cu data de 15 septembrie va fi arestat. Liderul de la budapesta a facut referire in special la refugiatii. continuă pe B1

Refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca, incepand cu data de 15 septembrie, oricine va intra ilegal pe teritoriul Ungariei va fi arestat - el facand referire in special la refugiatii care trec clandes.

Danemarca refuza sa ia parte la sistemul de cote propus de Comisia Europeana

ACTUALIZARE 17:20 incepand cu 15 septembrie, refugiatii care intra ilegal in Ungaria vor fi arestati Premierul ungar Viktor Orban a anuntat astazi ca, incepand cu data de 15 septembrie, oricine va intra ilegal pe teritoriul Ungariei va fi arestat - el facand referire in special la refugiatii care trec clandestin granita sarbo-ungara - si a criticat Comisia Europeana CE) pentru intentia de a impune cote obligatorii de refugiati fara consimtamantul sefilor de stat din UE, informeaza agentia EFE. *ACTUALIZARE 16:45 Ungaria: 3. 800 de militari, desfasurati la granita sudica .

FOTO Ungaria a inregistrat peste 170.000 de imigranti in acest an. Viktor Orban denunta o rebeliune

Peste 3. 600 de imigranti au reusit sa intre din Serbia in Ungaria joi, un nou record, conform unui bilant facut public de politia ungara. Precedentul record, inregistrat miercuri, era de 3. 321 de persoane. in acest context, Guvernul ungar a mobilizat 3. 800 de militari la granita cu Serbia si intentioneaza sa aresteze toti imigrantii ilegali incepand din 15 septembrie.

Viktor Orban avertizeaza: Ungaria nu va mai tolera trecerea ilegala a frontierelor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a criticat dur comportamentul imigrantilor musulmani, avertizand ca, incepand din 15 septembrie, autoritatile ungare nu vor mai tolera trecerea ilegala a frontierelor,.

Viktor Orban: Ungaria nu va mai tolera trecerea ilegala a frontierelor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a criticat dur comportamentul imigrantilor musulmani, avertizand ca, incepand din 15 septembrie, autoritatile ungare nu vor mai tolera trecerea ilegala a frontierelor.

Viktor Orban, decratie TRANSANTA: Ungaria NU va mai tolera trecerea ILEGALa a frontierelor

Viktor Orban, premierul Ungariei, a criticat dur comportamentul imigrantilor musulmani, avertizand ca, incepand din 15 septembrie, autoritatile ungare nu vor mai tolera trecerea ilegala a frontierelor.

Viktor Orban, declaratie TRANSANTA: Ungaria NU va mai tolera trecerea ILEGALA a frontierelor

Viktor Orban, premierul Ungariei, a criticat dur comportamentul imigrantilor musulmani, avertizand ca, incepand din 15 septembrie, autoritatile ungare nu vor mai tolera trecerea ilegala a frontierelor.

Viktor Orban cere UE sa apere granita Greciei cu Turcia

Premierul ungar Viktor Orban, a carui tara este traversata zilnic de mii de migranti cu destinatia Germania, a cerut vineri Uniunii Europene sa trimita forte pentru a apara granita Greciei cu Turcia, scrie AFP.

Celebritati din toata lumea, solidare cu refugiatii. Care sunt mesajele lor

Mai multe celebritati din toata lumea s-au aratat solidare cu refugiatii care fug in Europa, din calea razboiului si dificultatilor economice cu care se confrunta in tari din Orientul Mijlociu si Africa. Interpreti, actori, regizori si scriitori de renume au postat mesaje simpatizante, au semnat petitii sau chiar s-au oferit sa gazduiasca familii de imigranti.

Proiectul legii votului prin corespondenta, dezbatut pe 15 septembrie de Comisia de Cod electoral

Comisia de Cod electoral a fost convocata, marti, 15 septembrie, pentru discutii referitoare la proiectul legii votului prin coresponenta, a anuntat presedintele comisiei Mihai Voicu. Acesta si-a exprimat.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )