Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viktor Orban vrea mai multe garduri antiimigranti la frontiere

Antena3 Antena3,
Viktor Orban vrea mai multe garduri antiimigranti la frontiere

Viktor Orban vrea mai multe garduri antiimigranti la frontiere. continuă pe Antena3

Viktor Orban va merge la Sofia pentru a discuta despre criza imigratiei si a-si manifesta sprijinul pentru aderarea Bulgariei la Schengen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va efectua saptamana viitoare o vizita la Sofia, pentru a discuta modalitati de oprire a fluxului de imigranti extracomunitari si pentru a oferi sustinere eforturilor Bulgariei de aderare la Schengen, afirma surse citate de site-urile Dnevnik. bg si Novinite. com.

Ruxandra Ion, despre planurile de relansarea ale Euforia TV: Am mai multe proiecte de seriale, telenovele si filme

Ruxandra Ion 59 de ani) pregateste mai multe proiecte la Euforia TV si are in vedere realizarea unor seriale cu actori cu care a mai lucrat. Televiziunea Euforia TV urmeaza sa fie relansata in jurul datei de 8 martie.

Tot mai multe frantuzoaice se lasa seduse de jihadisti

Circa 40% dintre francezii care s-au alaturat jihadistilor din Siria si Irak sunt femei, cele mai multe dintre ele fiind de fapt tinere indoctrinate pe internet, a dezvaluit postul BFM TV, citat miercuri de AFP.

Sondaj: Cine ar obtine cele mai multe voturi, daca s-ar organiza alegeri anticipate in Republica Moldova

Un sondaj realizat in Republica Moldova arata ca in caz de alegeri anticipate, Partidul Socialistilor, Partidul Nostru, al primarului orasului Balti, controversatul om de afaceri Renato Usatii, si partidul recent creat in baza platformei civice Demnitate si Adevar ar avea cele cele mai multe voturi.

Utilizatorii Twitter din mai multe tari nu au putut accesa platforma

Compania americana Twitter s-a confruntat, marti dimineata cu probleme, astfel ca utilizatori din mai multe tari nu au putut accesa platforma, timp de aproape o ora.

Sebastian Enache, Monsson: As vrea mai multi profesionisti in Guvern

Romania are nevoie de stabilitate legislativa, o strategie energetica viabila si mai multi profesionisti in Guvern.

CBRE: in 2016 vor fi livrate de cinci ori mai multe spatii de birouri decat anul trecut

O suprafata record de spatii de birouri urmeaza sa fie livrata in 2016, in Bucuresti, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara CBRE, care arata ca, in acest an, vor fi livrati 408. 000 mp de noi birouri, de peste cinci ori mai mult decat volumul total de 72. 500 mp din 2015 si cu 10% mai mult decat suprafata din 2009 - care a reprezentat recordul istoric al pietei imobiliare locale.

Se bucura de esecul lui Halep: mai multe jucatoare au jubilat dupa eliminarea romancei la Melbourne. Ce au scris

Simona Halep a spus de curand ca, in circuitul WTA; nu prea exista prietenii intre sportive. De fapt, e posibil ca ocupanta locului 2 mondial sa nu aiba foarte multe prietene, daca e sa ne luam dupa ceea ce s-a intamplat astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )