Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban: Nu vrem sa vedem imigranti in Ungaria. Avem nevoie de legi care sa-i tina departe

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Nu vrem sa vedem imigranti in Ungaria. Avem nevoie de legi care sa-i tina departe

Ungaria are nevoie de o legislatie care sa tina departe valul de imigranti din tarile sarace chiar daca aceste legi nu ar fi conforme regulilor Uniunii Europene a declarat premierul Viktor Orban, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Viktor Orban se gandeste sa reintroduca pedeapsa cu moartea in Ungaria

Premierul ungar, Viktor Orban, s-a exprimat la Pecs in favoarea unei dezbateri pe tema reintroducerii pedepsei capitale in Ungaria. Declaratia sa din cadrul unei conferinte de presa a generat critici din partea.

Viktor Orban: Ungaria nu va reintroduce pedeapsa cu moartea

Ungaria nu intentioneaza sa reintroduca pedeapsa cu moartea, a dat asigurari joi premierul Viktor Orban, somat de Uniunea Europeana sa clarifice pozitia pe aceasta tema, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al premierului ungar Viktor Orban: Prim-ministrul nu intentioneaza sa introduca pedeapsa cu moartea

Purtatorul de cuvant al premierului ungar Viktor Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca Ungaria nu intentioneaza sa introduca pedeapsa cu moartea, relateaza AFP, citat de Agerpres. Desi Uniunea.

Viktor Orban, somat de UE sa retraga afirmatiile privind pedeapsa cu moartea

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a condamnat declaratiile premierului Ungariei, Viktor Orban, privind posibilitatea reintroducerii pedepsei cu moartea, cerandu-i sa revina asupra.

Viktor Orban, atentionat de UE, dupa afirmatiile privind pedeapsa cu moartea

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a condamnat declaratiile premierului Ungariei, Viktor Orban, cu privire la posibilitatea reintroducerii pedepsei cu moartea si i-a cerut sa revina asupra afirmatiilor, informeaza Mediafax.

Avem nevoie de investitii pentru a stimula cresterea PIB-ului potential

Economia are nevoie de investitii pentru a putea stimula cresterea PIB-ului potential, pana la 80% din acesta reprezentand stoc de capital productiv, iar o rata de crestere economica mai mare decat PIB potential ar putea crea mai multe probleme, apreciaza Cristian Popa, fost viceguvernator BNR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )