Libnet.ro
UNICEF

01:05

O vila din zona de agrement Colibita, distrusa de un incendiu. Pagube: 400.000 de euro

Adevărul Adevărul,
O vila din zona de agrement Colibita, distrusa de un incendiu. Pagube: 400.000 de euro

O vila dintr-un complex turistic din zona de agrement Colibita, judetul Bistrita-Nasaud, a fost distrusa de un incendiu izbucnit in noaptea de vineri spre sambata, fara sa fie inregistrate victime, insa pagubele sunt evaluate de proprietar la circa 400. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Silvio Berlusconi: Iesirea Germaniei din zona euro nu ar fi o TRAGEDIE.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a lansat o serie de critici, joi, cu privire la euro, la fondul de ajutor european, la politicile de austeritate adoptate in Europa, mergand pana la a afirma ca daca Germania ar iesi din zona euro nu ar fi o tragedie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Marea inselatorie nu este Guvernul de tehnocrati al lui Mario Monti, n. red. ), nici ceea ce este pe cale sa se intample in Italia, marea inselatorie este euro, a afirmat Berlusconi, care a asistat la .

Presedintele Cehiei: Iesirea unui stat din zona euro nu ar distruge moneda unica

Iesirea unuia sau mai multor state din zona euro nu ar distruge uniunea monetara sau proiectul de integrare europeana, declara presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, citat de Bloomberg.

Spatiile tehnice neutilizate din zona galeriilor de metrou ar putea deveni parcari in Capitala.

Spatiile tehnice neutilizate din zona galeriilor de metrou ar putea deveni parcari sau spatii publice in Capitala, potrivit unui proiect de hotarare care va fi dezbatut in sedinta de vineri a CGMB, prin care se solicita dreptul de administrare a unor suprafete construite de 10. 369 de metri patrati, potrivit Mediafax. Potrivit proiectului de hotarare, municipalitate cere Guvernului transmiterea unor suprafete construite de 10. 369 de metri patrati, din administrarea Ministerului .

Romania are o vulnerabilitate relativ scazuta la criza din zona euro

Tara noastra prezinta o vulnerabilitate la criza din zona euro si la problemele din Grecia, in particular, relativ scazuta, comparativ cu alte state din Europa Centrala si de Est, a aratat Laza Kekic, directorul departamentului de prognoze de tara al The Economic Intelligence Unit EIU), in cadrul conferintei anuale de risc de tara organizata de Coface.

Bistrita-Nasaud. O vila dintr-un complex turistic a fost distrusa de un incendiu

O vila dintr-un complex turistic din zona de agrement Colibita, judetul Bistrita-Nasaud, a fost distrusa de un incendiu izbucnit in noaptea de vineri spre sambata, fara sa fie inregistrate victime, insa.

The Telegraph: Spania ar putea iesi din zona euro

Cu o economie tot mai deficitara, Spania se confrunta cu probleme economice din ce in ce mai grave. Sistemul bancar nu mai beneficiaza de incredere, iar bancile sunt tot mai dependente de tiparnita de bani a BCE,.

Trei barbati prinsi dupa ce au taiat cablurile RATB din zona Pasajului Basarab.

Trei barbati au fost prinsi, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce au taiat mai multe cabluri ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) din statia de tramvai de la Pasajul Basarab, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax. Cei trei suspecti, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, din Bucuresti, Ilfov si Dambovita, au fost prinsi in jurul orei 00. 30 de catre politistii Biroului de Ordine Publica al Sectiei 4 si cei ai Serviciului de supraveghere rutiera pentru sectoarele 1 - .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )