Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vila unui afacerist controversat din Baia Mare, distrusa de un incendiu puternic

Antena3 Antena3,
Vila unui afacerist controversat din Baia Mare, distrusa de un incendiu puternic

Un incendiu puternic a distrus vila unui afacerist controversat din Baia Mare. Flacarile au cuprins imobilul de trei etaje, iar in cateva minute, focul s-a extins si la mansarda casei. Pompierii au reusit abia. continuă pe Antena3

Incendiu violent pe Valea Usturoiului

Un incendiu violent a izbucnit luni seara, la un imobil situat pe strada Petofi Sandor din Baia Mare. A fost nevoie de interventia pompierilor cu cinci autopeciale pentru stingerea focului. Valvataia a cuprins aproximativ 300 de metri patrati de acoperis si sapte apartamente de la etajele superioare.

Cum se prepara cea mai in voga cafea, mai tare decat un espresso: metoda syphon - secretul retetei

Cine nu a experimentat o dimineata in care parca, desi cu ochii deschisi, nu vezi nimic, desi treaz, nu auzi nimic. E momentul acela in care tot ce ai nevoie e o cafea buna, care sa te puna pe picioare. Aceasta este teoria pe care se bazeaza proprietarul unei prajitorii de cafea de specialitate din Baia Mare, care nu doar ca a realziat o afacere, ci a adus baimarenilor un mod de a savura cafeaua.

Edilul din Sannicolau Mare cumpara din bugetul local o tona de caise pentru a face tuica: Sa avem de protocol. Dam cate doi litri cand avem invitati sau mergem in strainatate

La Primaria Sannicolau Mare condusa de liberalul Danut Groza se fabrica tuica in fiecare an. Nu este o gluma. Anual, Primaria cumpara cate o tona de caise de la producatorii din zona. Fructele nu sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )