Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vioara Stradivarius, de 1,4 milioane de euro, recuperata dupa trei ani

Adevărul Adevărul,
Vioara Stradivarius, de 1,4 milioane de euro, recuperata dupa trei ani

O vioara Stradivarius, evaluata la 1,4 milioande de euro, a fost furata in decembrie 2010 intr-o gara din Londra si a fost recuperata, in urma cu cateva zile, in Marea Britanie. continuă pe Adevărul

O vioara Stradivarius furata in 2010 a fost recuperata intacta in Marea Britanie

Autoritatile din Marea Britanie au recuperat, marti, o vioara Stradivarius care a fost furata in 2010, aceasta fiind intacta si avand o valoare estimata la 1,4 milioane de euro, potrivit Mediafax. Vioara,.

O vioara Stradivarius furata in 2010, recuperata intacta in Marea Britanie

O vioara Stradivarius, evaluata la 1,4 milioane de euro, a fost recuperata intacta in Marea Britanie, a anuntat, marti, politia britanica, potrivit AFP, citata de Mediafax. Valorosul obiect a fost furat in.

NEPI a atras 100 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a atras de la investitori 100 milioane euro, dupa ce a vandut 20,8 milioane de actiuni, la pretul de 4,8 euro/titlu, potrivit unui comunicat de presa emis de Fond.

Peugeot, pierderi de doar 65 milioane euro. Semne de revenire.

Grupul PSA Peugeot Citroen a avut o pierdere operationala de 65 milioane euro in prima jumatate a anului, mai redusa fata de cea anticipata de analisti, datorita reducerii semnificative a costurilor, care a acoperit efectul scaderii puternice a vanzarilor in Europa, potrivit Mediafax. Pierderile inregistrate de grupul francez sunt sub estimarile analistilor contactati de Bloomberg, de aproximativ 300 milioane euro pentru primele sase luni din acest an. Totusi in primul semestru al anului .

IBM primeste ajutoare de stat de 21 milioane euro pentru un proiect care va genera 900 de locuri de munca

Ministerul Finantelor va da un ajutor de stat in valoare de 21 milioane euro gigantului IT IBM, in cadrul unui proiect in valoare de 51,2 milioane euro prin care se vor crea 900 de locuri de munca, scrie Reuters care citeaza Ziarul Financiar.

Peugeot a inregistrat o pierdere de 65 milioane euro in prima jumatate a anului, mai mica fata de estimarile analistilor

Grupul PSA Peugeot Citroen a inregistrat o pierdere operationala de 65 milioane euro in primul semestru al anului 2013, aceasta fiind mult mai redusa fata de cea anticipata de analisti, datorita reducerii.

Franta: Bijuterii in valoare de 40 de milioane euro, furate dintr-un hotel din Cannes

Un jaf armat a fost comis, duminica dupa-amiaza, la hotelul Carlton din Cannes, in sudul Frantei, unde se tinea o expozitie de bijuterii, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de AFP. Un individ a furat o servieta care continea bijuterii a caror valoare ar fi estimata la 40 de milioane de euro.

Business Report:Ajutoare pentru incalzire: Cati bani ofera statul celor ce nu pot plati; Gaze naturale in sudul litoralului, o investitie de 10 milioane euro;Piata auto scade, dar afacerile cu masini raman profitabile

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut cu 3,8 miliarde de dolari intr-o saptamana. Averea lui Mark Zuckerberg, co-fondator al Facebook, a crescut cu 3,8 miliarde de dolari dupa ce. Afacerile de jumatate de miliard de euro ale celui mai discret investitor din imobiliare. Incet-incet, omul de afaceri grec Ioannis Papalekas si-a construit un portofoliu de proprietati.

BCR a trecut pe profit la sase luni, cu un castig de 126,8 milioane de euro. Activele s-au redus cu 4,9%

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, scrie Mediafax.

Gorenje estimeaza in Romania vanzari de 13 milioane euro, in crestere cu 10%

Gorenje Romania, importator si distribuitor al produselor electrocasnice cu acelasi nume, parte din grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )