Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorel Catarama renunta la candidatura sa la alegerile prezidentiale: il voi sustine pe Cristian Diaconescu (VIDEO)

B1 B1,
Viorel Catarama renunta la candidatura sa la alegerile prezidentiale: il voi sustine pe Cristian Diaconescu (VIDEO)

Viorel Catarama a anuntat, marti, ca renunta la candidatura sa ca independent la alegerile pentru Cotroceni, precizand ca il va sustine mai departe pe Cristian Diaconescu in campania sa. Renunt la candidatura. continuă pe B1

Viorel Catarama renunta la candidatura sa la prezidentiale si il sustine pe Cristian Diaconescu

Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura sa la Presedintie si ii ofera sprijinul sau lui Cristian Diaconescu, informeeaza Mediafax.

Viorel Catarama renunta la candidatura la presedintie

Omul de afaceri Viorel Catarama a anun and tat astazi intr-o conferin and ta de presa, ca renun and ta la candidatura la pre and sedin and tie, pentru a-l sustine pe candidatul independent Cristian Diaconescu.

Catarama renunta la candidatura la Presedintie si il va sprijini pe Diaconescu. Fac apel la doamna Macovei sa se alature acestei echipe

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura la Presedintie. Catarama a facut un apel la Monica Macovei sa se alature candidaturii independente la Presedintie a lui Cristian Diaconescu, precizand ca o regrupare a fortelor, in afara partidelor politice, este singura solutie viabila pentru Romania.

Catarama renunta la candidatura la Presedintie si il va sprijini pe Diaconescu

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura la Presedintie.

Viorel Catarama a anuntat ca isi retrage candidatura la prezidentiale si ca il va sustine pe Cristian Diaconescu

Viorel Catarama a anuntat, marti, ca renunta la candidatura sa la Presedintie si ii ofera sprijinul sau lui Cristian Diaconescu. Va informez ca renunt la candidatura mea pentru functia de presedinte.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Emil Boc spune ca o va sustine pe Elena Udre la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta. O voi sustine pe Elena Udrea la.

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

VIDEO Szilagyi Zsolt, candidat la alegerile prezidentiale: Transilvanenii platesc impozit pentru un centru care este framantat de coruptie

Politologul oradean Szilagyi Zsolt, vicepresedintele Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale. Este decis sa faca auzita, la Bucuresti, vocea tuturor maghiarilor din Romania.

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale . Eugen Tomac, seful campaniei lui Udrea

Presedinta Partidului Miscarea Populara este si candidata formatiunii la alegerile prezidentiale, a anuntat, marti, Elena Udrea.

Colegiul National al PMP se reuneste la Parlament pentru a decide candidatul la alegerile prezidentiale

Colegiul National al Partidului Miscarea Populara se reuneste, marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidentiale. Reuniunea are loc in contextul in care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat ca va intra in cursa electorala ca independent si ca nu va mai ramane membru al PMP. Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la randul sau, ca regreta plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a fost doar propus, nu si votat de conducerea formatiunii pentru a intra in cursa electorala pentru Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )