Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorel Catarama renunta la candidatura sa la prezidentiale si il sustine pe Cristian Diaconescu

România Liberă România Liberă,
Viorel Catarama renunta la candidatura sa la prezidentiale si il sustine pe Cristian Diaconescu

Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura sa la Presedintie si ii ofera sprijinul sau lui Cristian Diaconescu, informeeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Viorel Catarama renunta la candidatura la presedintie

Omul de afaceri Viorel Catarama a anun and tat astazi intr-o conferin and ta de presa, ca renun and ta la candidatura la pre and sedin and tie, pentru a-l sustine pe candidatul independent Cristian Diaconescu.

Viorel Catarama renunta la candidatura sa la alegerile prezidentiale: il voi sustine pe Cristian Diaconescu (VIDEO)

Viorel Catarama a anuntat, marti, ca renunta la candidatura sa ca independent la alegerile pentru Cotroceni, precizand ca il va sustine mai departe pe Cristian Diaconescu in campania sa. Renunt la candidatura.

Viorel Catarama a anuntat ca isi retrage candidatura la prezidentiale si ca il va sustine pe Cristian Diaconescu

Viorel Catarama a anuntat, marti, ca renunta la candidatura sa la Presedintie si ii ofera sprijinul sau lui Cristian Diaconescu. Va informez ca renunt la candidatura mea pentru functia de presedinte.

Catarama renunta la candidatura la Presedintie si il va sprijini pe Diaconescu. Fac apel la doamna Macovei sa se alature acestei echipe

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura la Presedintie. Catarama a facut un apel la Monica Macovei sa se alature candidaturii independente la Presedintie a lui Cristian Diaconescu, precizand ca o regrupare a fortelor, in afara partidelor politice, este singura solutie viabila pentru Romania.

Catarama renunta la candidatura la Presedintie si il va sprijini pe Diaconescu

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca renunta la candidatura la Presedintie.

Cristian Diaconescu si-a anuntat candidatura la prezidentiale ca independent si demisia din PMP

Cristian Diaconescu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din postura de independent si demisia din Partidul Miscarea Populara, dupa ce au aparut voci critice in randul PMP care au cerut schimbarea candidaturii sale cu cea a Elenei Udrea, motivul invocat fiind ca Diaconescu nu poate strange semnaturile necesare. Elena Udrea a convocat o conferinta ad-hoc la 10 minute dupa ce Cristian Diaconescu isi incepuse conferinta. Ea a declarat ca este pregatita sa isi asume candidatura la presedintia Romaniei si ca il poate invinge pe premierul Victor Ponta in orice competitie. HotNews a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Pre and sedintele Funda and tiei Mi and scarea Populara, Cristian Diaconescu, va renunta la functia sa din cadrul Partidului Miscarea Populara pentru a candida independent la prezidentiale, a declarat domnia sa astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Le multumesc celor din PMP care m-au ajutat in campania desfasurata pana acum . Considerand ca orice noua evaluare publica nu isi are rostul vreau sa va spun ca imi anunt candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. in mod evident nu voi mai fi membru PMP. Voi ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu sporeste inflatia de prezidentiabili independenti

Cristian Diaconescu a declarat, ieri, ca va candida independent la presedintia Romaniei si ca va demisiona din Partidul Miscarea Populara, partid care, in luna iunie, si-a asumat ca-i va sustine candidatura la alegerile prezidentiale din toamna acestui an.

VIDEO. UPDATE. Cristian Diaconescu DEMISIONEAZA din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

VIDEO. Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )