Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorel Hrebenciuc, achitat in dosarul de marturie mincinoasa

Hotnews Hotnews,
 Viorel Hrebenciuc, achitat in dosarul de marturie mincinoasa

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost achitat definitiv pentru marturie mincinoasa, dupa ce procurorii nu au mai atacat cu apel decizia pronuntata de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, a anuntat echipa de avocati care l-a reprezentat in acest dosar, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosarul Mita la PSD: Viorel Hrebenciuc, achitat definitiv pentru marturie mincinoasa

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost achitat definitiv pentru marturie mincinoasa, dupa ce procurorii nu au mai atacat cu apel decizia pronuntata de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, a anuntat echipa de.

Avocati: Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa

Fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc a fost achitat definitiv de Judecatoria Sectorului 1, in dosarul in care a fost acuzat de marturie mincinoasa, au anuntat avocatii fostului deputat.

Viorel Hrebenciuc, achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa, pentru declaratiile din dosarul Mita la PSD

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost achitat definitiv pentru marturie mincinoasa, dupa ce procurorii nu au mai atacat cu apel decizia pronuntata de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, a anuntat echipa de avocati care l-a reprezentat in acest dosar, potrivit Agerpres.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost plasat in arest la domiciliu. Masura instantei poate fi contestata

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care l-au oprit in trafic,.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, acuzat de coruperea alegatorilor. Rechizitoriu: campanie electorala finantata prin mecanisme evazioniste

Fostul deputat PSD Vlad Cosma 35 de ani), fiul fostului baron de Prahova, Mircea Cosma, a ajuns, din cel mai tanar parlamentar, ales cu un scor covarsitor de 70 la suta si lider politic recunoscut si temut la nivel de judet, sa fie inculpat in nu mai putin de patru cauze penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )