Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorel Hrebenciuc afla maine daca ramane in arest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorel Hrebenciuc afla maine daca ramane in arest

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, urmarit penal in dosarul retrocedarilor de paduri, afla maine daca va ramane in arest, dupa ce a contestat masura la instanta suprema, care va lua o decizie definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Retrocedarilor. Fostul deputat Viorel Hrebenciuc afla astazi daca ramane in arest

Fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor Viorel Hrebenciuc afla, miercuri, daca ramane in arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor. Sentinta va fi una definitiva.

Viorel Hrebenciuc afla maine daca scapa de arestul preventiv

Viorel Hrebenciuc vrea sa scape de arestul preventiv. Judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie au analizat contestatia depusa de fostul deputat PSD la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru afla azi daca raman in arest

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru afla astazi daca raman in arest, cand instanta suprema se va pronunta, definitiv, privind contestatiile acestora fata de masura preventiva dispusa in dosarul Microsoft, care au fost judecate ieri, potrivit surselor din presa.

UPDATE. VIDEO. Hrebenciuc contesta la ICCJ arestul prevenitiv. Joi afla daca ramane dupa gratii

Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, acum arestat preventiv din cauza acuzatiilor pe care i le aduc procurorii in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri a contestat decizia la inalta Curtea de Casatie si Justitie.

Viorel Hrebenciuc, pe holurile Curtii Supreme: Rezultatele din primul tur al alegerilor sunt exceptionale (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a fost adus, mirecuri, in fata magistratilor de la Curtea Suprema. Acesta nu se impaca cu ideea ca va fi cercetat in arest preventiv asa ca a contestat decizia iCCJ. Pe holurile de la inalta.

Viorel Hrebenciuc, adus la iCCJ, unde se judeca contestatia fata de masura arestului preventiv (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc nu se impaca cu ideea ca va fi cercetat in arest preventiv asa ca a contestat decizia Curtii Supreme. Completul de cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie va decide.

Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturza AU VOTAT, in arestul Politiei Brasov

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, presuspusul mostenitor al domeniilor Ghica, Paltin Sturza, precum si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu,.

Viorel Hrebenciuc: Iohannis nu are nicio sansa. Rezultatele obtinute de PSD sunt exceptionale

Fostul strateg al PSD, Viorel Hrebenciuc, spune ca rezultatele obtinute de Victor Ponta in primul tur de scurtin pentru alegerile prezidentiale sunt exceptionale. Hrebenciuc considera totodata ca.

Dosarul Microsoft. Gabriel Sandu, Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan afla marti daca raman in arest

Fostul ministru Gabriel Sandu, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru Niro afla marti daca vor fi cercetati in continuare in arest. Asta dupa ce Curtea Suprema ca lua in discutie contestatiile acestora impotriva deciziei prin care au fost trimisi in spatele gratiilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )