Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorel Hrebenciuc a incercat sa cada la intelegere cu DNA. Patru ani de inchisoare in schimbul declararii vinovatiei. Procurorii au respins oferta

B1 B1,
Viorel Hrebenciuc a incercat sa cada la intelegere cu DNA. Patru ani de inchisoare in schimbul declararii vinovatiei. Procurorii au respins oferta

Deputatul Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata impreuna cu alti 13 inculpati in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a incercat sa negocieze un acord de vinovatie cu anchetatorii. Social-democratul a. continuă pe B1

Viorel Hrebenciuc a vrut sa cada la intelegere cu procurorii DNA

Deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri alaturi de alti 13 inculpati, a negociat un acord de vinovatie cu procurorii DNA Brasov si a cerut o pedeapsa de doar patru ani de inchisoare daca isi recunoaste vinovatia. Procurorul Cornel David Deca, cel care lucreaza la acest dosar, a refuzat propunerea deputatului PSD.

Viorel Hrebenciuc ramane in arest. Magistratii au dat verdictul

UPDATE: Viorel Hrebenciuc ramane in arest, dupa ce magistratii au dat verdictul in cazul sau. ----------------------Viorel Hrebenciuc afla astazi daca ramane in arest preventiv. Magistratii.

Dosarul Retrocedari ilegale.Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv. Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

Magistratii Curtii Supreme au decis, luni, ca Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza, urmariti penal in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, sa ramana in arest preventiv, in timp ce Ioan Adam va fi eliberat si va fi plasat in arest la domiciliu. Prin aceeasi decizie s-a stabilit ca Tudor Chiuariu sa ramana sub control judiciar, insa acesta poate parasi tara in perioada 26-29 ianuarie.

VIDEO Inalta Curte: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, in timp ce fostul deputat Ioan Adam va sta in arest la domiciliu, au decis judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv, Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza vor fi judecati in arest preventiv, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, Ioan Adam va fi eliberat din arest si va sta in arest la domiciliu, iar Tudor Chiuariu ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara.

iCCJ: Viorel Hrebenciuc ramane in arest. Ioan Adam va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni ca Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor, va ramane in continuare in arest, in timp ce Ioan Adam va fi plasat in arest la.

UPDATE: Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc afla luni daca ramane in arest preventiv

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

Cel putin 11 morti in violente produse in Egipt, la patru ani de la inlaturarea lui Hosni Mubarak

Cel putin 11 persoane, majoritatea manifestanti islamisti, au murit in confruntari cu fortele de ordine, in Egipt, cu ocazia implinirii a patru ani de la revolta care a condus la inlaturarea regimului Hosni.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )