Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Ilie Sarbu si Adam Craciunescu sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si un prejudiciu de 303 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Ilie Sarbu si Adam Craciunescu sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si un prejudiciu de 303 milioane de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de deputatul bacauan Viorel Hrebenciuc, senatorul Ilie Sarbu, deputatul Ioan Adam si Adam Craciunescu directorul general al RNP. Ei sunt acuzati de infractiuni foarte grave, cum ar fi abuz in serviciu, constituire si sprijinire a unui grup infractional organizat dar si de cumparare de influenta. continuă pe Adevărul

Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Ilie Sarbu si Adam Craciunescu, acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si un prejudiciu de 303 milioane de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de deputatul bacauan Viorel Hrebenciuc, senatorul Ilie Sarbu, deputatul Ioan Adam si Adam Craciunescu directorul general al RNP. Ei sunt acuzati de infractiuni foarte grave, cum ar fi abuz in serviciu, constituire si sprijinire a unui grup infractional organizat dar si de cumparare de influenta.

DNA: Prejudiciul in dosarul retrocedarilor depaseste 300 milioane euro/ Senatorul PSD Ilie Sarbu, deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, sunt urmariti penal

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de Ilie Sarbu - senator PSD si socrul lui Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc - deputat PSD, Ioan Adam - deputat PSD si Adam Craciunescu - director general al RNP Romsilva, informeaza DNA intr-un comunicat de presa, in dosarul retrocedarilor de padure. DNA anunta ca in sarcina Romsilva a fost creat un prejudiciu de peste 303 milioane euro. De asemenea, fata de Adam Craciunescu s-a dispus masura controlului judiciar. UPDATE 23:15 Printul Paul si printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor.

Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, urmariti penal in dosarul retrocedarilor de terenuri

ACTUALIZARE 18:45 DNA a inceput urmarirea penala fata Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Adam Craciunescu in dosarul in care acestia sunt acuzati de retrocedari ilegale de terenuri. * Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei la DNA in dosarul retrocedarilor .

Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam - penalii din padure

DNA Brasov i-a audiat, ieri, pe liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, pe Viorel Hrebenciuc, eminenta cenusie a social-democratilor, precum si pe deputatul social-democrat brasovean Ioan Adam, acestia fiind urmariti penal intr-o cauza care vizeaza infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie care au legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90. 000 de hectare de teren forestier si 100 de hectare de teren agricol, arata DNA, intr-un comunicat de presa.

UPDATE 1: Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, a fost la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor

Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si sef al senatorilor PSD, este audiat miercuri la DNA Brasov, potrivit RTV. Sarbu este audiat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care mai este implicat si parlamentarul PSD Ioan Adam. Ilie Sarbu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10. Potrivit unui comunicat DNA, procurorii beneficiaza in acest dosar de sprijinul SRI. Ora 11. 45: Ilie Sarbu a plecat de la DNA. Intrebat de ziaristi ce a discutat cu procurorii, Sarbu a raspuns ca nu a fost audiat si ca nu vrea sa faca declaratii, potrivit AgerpresVom reveni cu amanunte.

Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc, urmariti penal in dosarul retrocedarilor abuzive

Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc sunt urmariti penal intr-un dosar care vizeaza retrocedari abuzive a 90. 000 de hectare de padure si 100 de hectare de teren agricol. Viorel Hrebenciuc a fost adus insotit de.

UPDATE. Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc URMARITI PENAL in dosarul retrocedarilor ilegale de DNA Brasov

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a ajuns, miercuri dimineata, alaturi de un avocat, la DNA Brasov, unde au loc audieri intr-un dosar privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. Sarbu ar fi urmarit penal.

Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam - penalii din padure

ACTUALIZARE 08:00 Printul Paul si printesa Lia au iesit de la DNA Brasov dupa o ora si jumatate Printul Paul si printesa Lia au iesit de la DNA Brasov, unde au fost audiati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, dupa o ora si jumatate, fara sa faca declaratii presei, potrivit surselor din presa. * in total, suprafata retrocedata ilegal ajunge la de noua ori aria municipiului Brasov.

UPDATE. Dosarul retrocedarilor ilegale. Viorel Hrebenciuc, audiat de DNA

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca deputatul PSD Viorel Hrebenciuc ar urma sa fie audiat si el, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam, si in care este audiat si Ilie Sarbu.

Citeste aici doua investigatii Rise Project care prezinta culisele cazului retrocedarii padurii Ghika, in care sunt vizati Hrebenciuc si Ilie Sarbu: Mostenitori fictivi, avalansa de revendicari, contracte secrete de vanzare in Germania

Rise Project a scris inca din aprilie 2014 despre scandalul iscat in jurul celei mai mari retrocedari de padure din Romania, in care sunt audiate acum nume grele ale politicii din Romania, precum Ilie Sarbu sau Viorel Hrebenciuc. Aceasta afacere a avut reverberatii pana in Germania, dupa ce grupul Prokon s-a angajat sa cumpere pentru 140 de milioane de euro o padure situata in judetul Bacau. Suprafata impadurita este de doua ori mai mare decat cea a Bucurestiului. Compania nemteasca s-a prabusit pe bursa din Germania dupa mai multe speculatii care au declansat un mare scandal financiar la Berlin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )