Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dr. Virgil Musta: Trebuie masuri de relaxare pe zone sau pe domenii de activitate si putem vorbi de a doua relaxare, din 15 iunie

Antena3 Antena3,
Dr. Virgil Musta: Trebuie masuri de relaxare pe zone sau pe domenii de activitate si putem vorbi de a doua relaxare, din 15 iunie

Romania are in continuare o transmitere comunitara a coronavirusului, insa avem nevoie si de o relaxare care trebuie facuta gradat si pe domenii, este de parere medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. in plus, pe cifrele actuale, putem vorbi de o alta etapa a relaxarii, a treia, adauga medicul. continuă pe Antena3

Secretele din trecutul medicului Virgil Musta. Ce s-a aflat acum despre doctorul minune de la Timisoara

Cunoscutul medic Virgil Musta este extrem de cunoscut in Romania, mai ales datorita faptului ca a fost cel care a vindecat cei mai multi pacienti infectati cu COVID-19. Ce secrete ascunde celebrul doctor din Timisoara? Trecutul necunoscut al medicului Virgil Musta Numele Virgil Musta a fost deseori auzit in timpul pandemiei de coronavirus datorita faptului .

Dr. Virgil Musta: Distantarea sociala si purtarea mastii, noua normalitate

Masca de protectie si distantarea sociala vor deveni noua normalitate. Declaratia vine din partea medicului Virgil Musta, de la Spitalul Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

CORONAVIRUS |Medicul Virgil Musta: Noua normalitate implica niste reguli pe care va trebui sa le respectam permanent. Distantarea sociala si purtarea mastii vor trebui sa intre in cotidianul nostru (VIDEO)

Masca de protectie si distantarea sociala vor deveni noua normalitate. Avertismentul vine din partea medicului Virgil Musta, de la Spitalul Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Medicul care a.

Trecutul nestiut al dr. Virgil Musta, medicul din Timisoara care a vindecat cei mai multi bolnavi de COVID-19

Numele doctorului Virgil Musta, coordonatorul sectiei COVID de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a fost frecvent rostit in timpul epidemiei de coronavirus din Romania, avand in vedere si ca el a fost in prima linie a luptei cu boala.

Dr. Virgil Musta, ingrijorat de cresterea cazurilor de COVID-19: Credeam ca e doar un accident. Riscam noi restrictii

Medicul Virgil Musta, coordonatorul sectiei COVID de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a comentat cu ingrijorare ultimul bilant de ieri al Grupului de Comunicare Strategica, cel care anunta o crestere a cazurilor de coronavirus, respectiv 238.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )