Libnet.ro
UNICEF

09:00

Virgil Musta da verdictul despre medicamentul considerat salvator. Ce a spus medicul, de fapt

Playtech Playtech,
Virgil Musta da verdictul despre medicamentul considerat salvator. Ce a spus medicul, de fapt

Virgil Musta vine cu detalii despre medicamentul considerat minune in cazul celor infectati cu COVID-19. Ce a spus specialistul despre noua descoperire si care este parerea sa despre rezultatele avute pana acum? Virgil Musta, detalii despre medicamentul salvator VIrgil Musta este unul din cei mai cunoscuti specialisti in contextul actual pentru tratarea COVID-19 din Romania, . continuă pe Playtech

Categoria de persoane pentru care vaccinarea anti-COVID-19 este contraindicata absolut. Ce a spus medicul Virgil Musta: Restul sunt precautii (VIDEO)

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a explicat ca vaccinul anti-COVID-19 are contraindicatii pentru mai multe categorii de persoane, insa majoritatea sunt.

Un doctor celebru din Romania a dat verdictul despre ivermectina. Este folositor sau nu pentru covid?

Un doctor celebru din Romania vine cu detalii despre celebrul medicament prezentat ca fiind o descoperire minune ivermectina. Este folositor sau nu? Dezbaterea dintre un medic generalist si un medic veterinar. Este sau nu ivermectina medicamentul minune in lupta cu COVID-19? Parerea specialistului Doctorul Adrian Marinescu a fost prezent astazi la emisiunea Vorbeste Lumea, .

Medicul Virgil Musta: Daca ajunge noua tulpina a virusului in Romania si se raspandeste, foarte probabil ca vom asista din nou la o crestere a numarului de cazuri

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a precizat intr-un interviu pentru Hotnews, ca multi oameni cu forme severe vin la spital abia dupa ce boala se.

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei. Dr. Virgil Musta: Poate fi utilizata in studii clinice

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei, medicamentul foarte ieftin, considerateficient in tratarea COVID-19. Specialistii in sanatate au declarat ca se poate utiliza in studii clinice in Ro.

Mircea Badea, anunt de ultima ora despre vaccinare. Ce a spus in direct la Antena 3

Mircea Badea a facut un anunt de ultima ora chiar in direct in cadrul emisiunii pe care o modereaza. Ce a spus celebrul prezentator de la Antena 3 si cum si-a motivat decizia de nemiscat pentru moment? Mircea Badea, parere despre vaccin. Ce anunt a facut prezentatorul in direct? Parerile despre vaccinul anti-COVI-19 nu au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )