Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un virus ataca jocurile din Google Play

Antena3 Antena3,
Un virus ataca jocurile din Google Play

Un virus sofisticat capabil sa treaca de codurile de securitate CAPTCHA imagini folosite pentru a diferentia oamenii de servicii automate) a fost identificat in sapte aplicatii din magazinul Google Play, urmarind. continuă pe Antena3

Cu distractia nu e de joaca: un virus periculos infecteaza jocurile din magazinul Google Play

Un virus sofisticat capabil sa treaca de codurile de securitate CAPTCHA imagini folosite pentru a diferentia oamenii de servicii automate) a fost identificat in sapte aplicatii din magazinul Google Play, urmarind sa aboneze prin SMS, la servicii premium, mii de utilizatori ai jocurilor. , se arata intr-un comunicat al Bitdefender. Potrivit specialistilor in securitate ai Bitdefender, [] Cu distractia nu e de joaca: un virus periculos infecteaza jocurile din magazinul Google Play Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un nou tip de virus urias, datand din preistorie, a fost descoperit

Un nou tip de virus urias, datand din preistorie, a fost descoperit recent in permafrostul din Siberia, informeaza site-ul lexpress. fr. Mollivirus sibericum a fost denumit astfel pentru ca este.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )