Libnet.ro
UNICEF

07:00

Virusul AH1N1 a provocat inca un deces in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Virusul AH1N1 a provocat inca un deces in Republica Moldova

Inca o persoana a decedat din cauza complicatiilor asociate cu gripa. Victima este o femeie in varsta de 54 de ani din localitatea Nicoreni, raionul Drochia. Potrivit datelor Centrului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor decedate de la inceputul sezonului epidemiologic din aceasta cauza se ridica la cinci, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Federatia Rusa nu este interesata de Republica Moldova

Republica Moldova nu se afla in campul de interese al Federatiei Ruse, afirma Vladimir Socor, analist politic al Fundatiei Jamestown si Eurasia Daily Monitor. Acesta este convins ca Moscova nu doreste si nici nu are posibilitati pentru Moldova.

BERD acorda un grant pentru reparatia Cailor Ferate din Republica Moldova

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare va acorda un grant in valoare de 250. 000 de euro pentru modernizarea Cailor Ferate din Republica Moldova.

Maia Sandu sustine ca Republica Moldova va deveni asemeni Belarusului daca nu vor fi alegeri anticipate

Daca nu vor fi alegeri parlamentare anticipate, in trei ani, actuala guvernare va captura definitiv statul si Republica Moldova va deveni asemeni Belarusului, a declarat Maia Sandu, liderul proiectului politic Partidul Actiune si Solidaritate PAS), in cadrul emisiunii Pahomi de la Realitatea TV.

Pragul epidemic de gripa a fost depasit in Republica Moldova. Specialistii spun ca tin situatia sub control

In Republica Moldova a fost depasit pragul epidemic de de gripa, a anuntat Centrul National de Sanatate Publica. Pentru a evita molipsirea si complicatiile grave ale bolii, specialistii recomanda evitarea contactului cu persoanele bolnave.

VIDEO Flutulus, o drama realizata in Republica Moldova. Am in pumn un fluture. Cum crezi, e viu sau e mort?

O noua productie cinematografica din Republica Moldova va fi lansata la primavara. Filmul de scurtmetraj Flutulus relateaza povestea unui cuplu aflat intr-o dilema personala.

Eudoxiu Hurmuzachi: donatie de 700 de manuale romanesti pentru comunitatile din Republica Moldova, Italia, Elvetia si Australia

Peste 700 de manuale de limba si literatura romana, traditii si obiceiuri romanesti, spiritualitate, geografia Romaniei, dar si calendare, agende si Atlasul Geografic privind romanii de pretutindeni au fost trimise comunitatilor romanesti din Italia, Australia, Republica Moldova si Elvetia, informeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul institutului Eudoxiu Hurmuzachi.

Raportor al Parlamentului European: Republica Moldova va fi judecata dupa rezultate

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevicius, a atras atentia ca in cazul in care nu va avea rezultate, Chisinaul nu va mai primi sprijin financiar din partea Uniunii Europene UE).

Un romanofob in functia de director al Biroului Relatii Interetnice din Republica Moldova

In cadrul sedintei de miercuri, 10 februarie, a guvernului Republicii Moldova, in functia de sef al Biroului pentru Relatii Interetnice a fost numit, fara obiectii sau discutii suplimentare, Oleg Babenco.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )