Libnet.ro
UNICEF

11:00

Visezi degeaba la realitate virtuala, pentru ca PC-ul tau nu respecta cerintele minime

Playtech Playtech,
Visezi degeaba la realitate virtuala, pentru ca PC-ul tau nu respecta cerintele minime

Daca aveti de gand sa va cumparati un kit de realitate virtuala, ar trebui mai intai sa va asigurati ca aveti un PC suficient de bun. Te numeri printre cei care asteapta cu nerabdare Oculus Rift sau HTC Vive? Atunci s-ar putea sa avem vesti proaste pentru tine. Dupa cum scriu cei de la CNET, []. continuă pe Playtech

Teslasuit ar putea fi primul costum pentru realitate virtuala disponibil pe piata

In cazul in care va avea succes pe Kickstarter, Teslasuit ar putea fi primul costum pentru realitate virtuala. Realitate virtuala devine din ce in ce mai importanta pe piata, iar anul acesta, se pare ca va ocupa un loc de frunte si la CES 2016. O campaniepe Kickstarter extrem de interesanta anuntata de curand este [].

PREVIEW Targul CES Las Vegas - Drone, realitate virtuala, roboti si case inteligente

Dronele devin tot mai diverse si arata ca nu sunt doar amuzante, ci si utile, dispozitivele de realitate virtuala sunt in fata unor anunturi importante, iar sectorul auto va fi din nou) transformat de tehnologii ce pun accent pe siguranta si lasa tot mai putine in seama soferului. Luni incepe editia 2016 a targului CES din Las Vegas unde robotii vor fi mai bine reprezentati ca oricand, iar casa inteligenta va fi mai usor de controlat cu ajutorul diverselor obiecte ce se conecteaza la internet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )