Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vizibilitate redusa in Bucuresti si opt judete din sudul tarii. Meteorologii au emis o avertizare de ceata

Antena3 Antena3,
Vizibilitate redusa in Bucuresti si opt judete din sudul tarii. Meteorologii au emis o avertizare de ceata

Meteorologii au emis o avertizare de ceata in Bucuresti si in opt judete din sudul tarii. in unele zone vizibilitatea este redusa sub 50 de metri. Avertizarea este valabila pana la ora 10. 00 in Bucuresti,. continuă pe Antena3

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si opt judete din sudul tarii

Capitala si opt judete din sudul tarii se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Izolat, vizibilitatea va fi redusa sub 50 de metri.

Atentionare Cod Galben de ceata in Bucuresti si 12 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata o atentionare Cod Galben de ceata valabil in Bucuresti si 12 judete din tara, informeaza Mediafax.

Cod GALBEN de ceata in opt judete si Bucuresti.

Opt judete din Muntenia si Capitala se afla sub cod galben de ceata, pana la ora 10. 00, transmite Agentia Nationala de Meteorologi ANM), conform Agerpres. Citeste si: Vin ploi in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 noiembrie Intre orele 7,00 si 10,00, local in judetele Teleorman, Buzau, Calarasi, Ialomita si Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti, in sudul judetelor Prahova si Dambovita si in nordul judetului Giurgiu, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )