Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vizita lui Vladimir Putin in Shanghai: China si Rusia nu au cazut de acord in privinta contractului de furnizare de gaze

Hotnews Hotnews,
 Vizita lui Vladimir Putin in Shanghai: China si Rusia nu au cazut de acord in privinta contractului de furnizare de gaze

China si Rusia nu au ajuns marti la un acord privind contractul in valoare de 400 miliarde de dolari de furnizare de gaze, in timpul vizitei presedintelui rus Vladimir Putin la Shanghai, relateaza Reuters. Negociatorii din cele doua tari nu au reusit sa se inteleaga in privinta preturilor, a declarat un purtator de cuvant al lui Putin in Shanghai, ceea ce inseamna ca nu s-a reusit semnarea contractului marti, asa cum multi din industrie se asteptau. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, din Marea Neagra la Marea Chinei

In plina criza intre Rusia si puterile occidentale, care ii reproseaza ingerinta in criza din Ucraina, presedintele rus, Vladimir Putin, efectueaza o vizita la Shanghai, la 20 mai, la invitatia omologului sau chinez, Xi Jinping, unde spera sa gaseasca interlocutori mai intelegatori, intr-o China din ce in ce mai intreprinzatoare in conflictele sale teritoriale.

Vladimir Putin, in vizita oficiala in China. Premierul rus: Gazele naturale care nu mai merg spre UE ar putea fi reorientate spre China

Vladimir Putin a ajuns marti, la Shanghai, acolo unde a fost primit de presedintele chinez Xi Jinping. Vizita presedintelui rus va dura doua zile, iar cei doi urmeaza sa participe la un forum pe teme de securitate.

Vladimir Putin, in vizita de stat in China

Presedintele rus Vladimir Putin a inceput marti dimineata, o vizita de stat in China unde participa la un summit de securitate in Asia, informeaza agentia Xinhua. Vizita presedintelui rus are loc la invitatia omologului sau Xi Jinping si vizeaza intarirea relatiilor intre cele doua tari mai ales in domeniul energetic, in timp ce Kremlinul este in plina disputa cu Occidentul pe tema Ucrainei.

Vladimir Putin: Relatiile cu statul chinez sunt o prioritate de top

Presedintele rus Vladimir Putin are programata, in zilele de 20 si 21 mai, o vizita oficiala la Shanghai, la invitatia omologului sau chinez Xi Jinping, cei doi oficiali urmand sa discute pe marginea parteneriatului dintre cele doua tari.

Se TERMINA conflictul dintre RUSIA si Ucraina? Vladimir Putin a ORDONAT retragerea trupelor si incheierea exercitiilor militare

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectueaza manevre in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului sa-si retraga imediat trupele din estul tarii, a .

VIDEO Victor Ponta, interviu la CNN: Cand evaluam miscarile lui Vladimir Putin, trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau

Premierul Victor Ponta a afirmat marti, intr-un interviu acordat in direct CNN London, ca atunci cand este vorba sa ne gandim si sa evaluam miscarile presedintelui rus Vladimir Putin) trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau.

Vladimir Putin ordona incetarea exercitiilor militare in apropiere de frontiera cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectueaza manevre in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului sa-si retraga imediat trupele din estul tarii, a.

Marine Le Pen, un politician care sustine ca impartaseste valori comune cu Vladimir Putin

Vladimir Putin este considerat un om care da dovada de patriotism, potrivit liderului Frontului National din Franta, Marine Le Pen, politician care a afirmat duminica faptul ca impartaseste valori comune cu presedintele Rusiei, informeaza Le Monde.

Silvio Berlusconi, prieten cu Vladimir Putin, face apel ca Rusia sa nu fie izolata economic

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, condamnat recent la munca in folosul comunitatii la un azil de batrani, a declarat, sambata, ca tarile europene ar trebui sa evite o izolare a Rusiei, in contextul tensiunilor din Ucraina, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Silvio Berlusconi, ca prieten al lui Putin, recomanda ca Rusia sa nu fie izolata

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a recomandat ca Rusia sa nu fie izolata in contextul crizei ucrainene, intr-un interviu in care a amintit de prietenia sa cu Vladimir Putin, relateaza AFP. Ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )