Libnet.ro
UNICEF

14:00

Silvio Berlusconi, prieten cu Vladimir Putin, face apel ca Rusia sa nu fie izolata economic

Adevărul Adevărul,
Silvio Berlusconi, prieten cu Vladimir Putin, face apel ca Rusia sa nu fie izolata economic

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, condamnat recent la munca in folosul comunitatii la un azil de batrani, a declarat, sambata, ca tarile europene ar trebui sa evite o izolare a Rusiei, in contextul tensiunilor din Ucraina, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Silvio Berlusconi, ca prieten al lui Putin, recomanda ca Rusia sa nu fie izolata

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a recomandat ca Rusia sa nu fie izolata in contextul crizei ucrainene, intr-un interviu in care a amintit de prietenia sa cu Vladimir Putin, relateaza AFP. Ar fi.

Berlusconi: Statele europene sa nu izoleze Rusia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a indemnat, sambata, statele europene, sa evite o izolare a Rusiei, in contextul crizei din Ucraina. El a reafirmat faptul ca este un prieten al presedintelui rus Vladimir Putin.

Silvio Berlusconi: Pe mine si pe Putin ne leaga o prietenie personala adevarata

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, reafirmand ca este un prieten al presedintelui rus Vladimir Putin, a indemnat sambata statele europene sa evite o izolare a Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, rela.

Vladimir Putin, din Marea Neagra la Marea Chinei

In plina criza intre Rusia si puterile occidentale, care ii reproseaza ingerinta in criza din Ucraina, presedintele rus, Vladimir Putin, efectueaza o vizita la Shanghai, la 20 mai, la invitatia omologului sau chinez, Xi Jinping, unde spera sa gaseasca interlocutori mai intelegatori, intr-o China din ce in ce mai intreprinzatoare in conflictele sale teritoriale.

Figurine de ciocolata intruchipandu-l pe Vladimir Putin, scoase la vanzare intr-un oras ucrainean

Ucrainienii fac haz de necaz: O cofetarie din Liov a scos la vanzare figurile de ciocolata care il intruchipeaza pe liderul de la Kremlin. Figurinele lucrate dupa chipul lui Vladimir Putin, fie din ciocolata.

Robert Fico: Vladimir Putin este pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina daca Kievul nu isi plateste factura, a declarat joi, la Bratislava, premierul slovac, Robert.

Vladimir Putin cere ajutorul Europei pentru a ajuta Ucraina!

Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut joi liderilor Uniunii Europene sa depuna mai multe eforturi pentru a ajuta Ucraina aflata in mijlocul unei crize economice si a subliniat ca Moscova este gata pentru .

Vladimir Putin din ciocolata, de vanzare in Ucraina

Ucrainienii au gasit o metoda noua de a protesta fata de separatistii prorusi din reginile estice care vor alipirea la Rusia. Ciocolatierii din Liov au creat o figurina cu chipul lui Putin si sustin ca e.

Oleksandr Turcinov face apel la populatie sa sustina operatiunea antiterorista din estul Ucrainei

Presedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a facut apel, vineri, la populatia regiunilor Donetk si Lugansk pentru a sustine operatiunea speciala dusa de trupele guvernamentale impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )