Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vizita premierului Ponta la Casa Alba, aproape inexistenta pentru mass-media americana

Adevărul Adevărul,
Vizita premierului Ponta la Casa Alba, aproape inexistenta pentru mass-media americana

Vizita oficiala a premierului Victor Pontala Washington a trecut aproape neobservata de mass-media americana,avand loc intr-o perioada tulbure pentru tara care a gazduit delegatia oficialilor romani. in timp ce oficialii americani incercau sa gaseasca o solutie pentru impasul politic care a blocat guvernul federal, discutia vicepresedintelui Joe Biden cu premierul Ponta a fost doar sumar promovata. continuă pe Adevărul

UPDATE Gadea, Badea si Ursu - deplasare in SUA, simultan cu vizita premierului Ponta la Washington

Vedetele Antena 3 Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu se afla, de la sfarsitul saptamanii trecute, in SUA, intr-o vizita al carei scop nu a fost clar explicat pana acum, dar care se suprapune cu vizita premierului Victor Ponta la Washington. Deplasarea a fost anuntata, saptamana trecuta, de Mircea Badea si Mihai Gadea, acesta din urma referindu-se la ea in cadrul ultimului sau interviu cu seful guvernului. 10 Antena 3 a anuntat, luni seara, ca cei trei se afla in SUA pentru a participa la un eveniment ce marcheaza zece ani de existenta a Center for American Progress, o organizatie construita de oameni extrem de influenti in SUA si in intreaga lume. Mihai Gadea a afirmat ca vizita lor nu are legatura cu cea a premierului, fiind vorba de o coincidenta.

Gadea, Badea si Ursu - deplasare in SUA, simultan cu vizita premierului Ponta la Washington

Vedetele Antena 3 Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu se afla, de la sfarsitul saptamanii trecute, in SUA, intr-o vizita al carei scop nu a fost clar explicat pana acum, dar care se suprapune cu vizita premierului Victor Ponta la Washington. Deplasarea a fost anuntata, saptamana trecuta, de Mircea Badea si Mihai Gadea, acesta din urma referindu-se la ea in cadrul ultimului sau interviu cu seful guvernului.

Vizita premierului Ponta in America. Cateva observatii

Singurul mesaj cu semnificatie politica notabila transmis de administratia americana dupa intalnirea premierului Victor Ponta cu vicepremierul Joe Biden a fost: atentie la justitie si la statul de drept! Din comunicatul scurt al Casei Albe, fraza din final are o importanta majora. Restul intra in categoria amabilitati, truisme diplomatice sau teme obligatorii, cum ar fi economia, investitiile, retragerea trupelor din Afganistan sau Deveselu. La o privire mai rece, cam atat ramane: lui Ponta i s-a atras din nou atentia ca statul de drept si independenta justitiei nu reprezinta mofturi americane, ceva negociabil, moneda de schimb intr-un troc de tipul: marile voastre companii primesc contracte, voi inchideti ochii la magariile noastre.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Vizita lui Ponta in SUA: Premierul roman a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele ...

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Premierul are cu acesta o discutie referitoare la parteneriatul strategic si militar dintre cele doua tari, conform Mediafax. Victor Ponta se afla in vizita oficiala, in Washington, in intervalul 21-23 octombrie. Premierul urmeaza sa discute, miercuri, si cu reprezentantii Congresului american cu atributii privind modificarea legislatiei care sa permita includerea Romaniei in programul Visa Waiver de liberalizare a .

UPDATE Victor Ponta, primit de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Un grup de romani a protestat la Casa Alba fata de proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax. In timp ce Ponta se afla la Casa Alba, un grup de persoane a afisat in fata institutiei pancarte prin care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana si a explorarii gazelor de sist si il acuza pe premier de tradare.

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax.

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta a fost primit, marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Premierul roman purta cu acesta o discutie referitoare la Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua .

Vizita lui Victor Ponta la Casa Alba: Vicepresedintele Joe Biden i-a reamintit premierului roman importanta statului de drept

Succesul Romaniei ca partener democratic, cu stat de drept puternic, este vital pentru intretinerea unui climat de afaceri sanatos si ramane in mod deosebit printre interesele noastre comune, a subliniat vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul intrevederii avute marti cu premierul roman Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa difuzat de Casa Alba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )