Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Chiriches va rata dubla Romaniei cu Grecia din baraj: Va fi inlocuit de Dragos Grigore

Hotnews Hotnews,
 Vlad Chiriches va rata dubla Romaniei cu Grecia din baraj: Va fi inlocuit de Dragos Grigore

Vlad Chirires accidentat la ultimul meci al lui Tottenham) va rata cele doua partide din barajul cu Grecia de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, fostul stelist urmand sa fie inlocuit de Dragos Grigore de la Dinamo), informeaza frf. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Vlad Chiriches e in pericol sa rateze barajul cu Grecia. Fundasul si-a spart nasul la ultimul meci al lui Tottenham

Vlad Chiriches a parasit terenul accidentat in timpul meciului Tottenham Hotspur - Newcastle United, disputat duminica si pierdut de echipa sa cu scorul de 1-0.

Premiere League/ Tottenham vs Newcastle: Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Marius Niculae, Banel Nicolita si Razvan Cocis, printre cei 15 stranieri convocati pentru dubla cu Grecia

Atacantul Marius Niculae si mijlocasii Banel Nicolita si Razvan Cocis se regasesc printre cei 15 stranierii convocati de selectionerul Victor Piturca pentru cele doua partide cu Grecia, din barajul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )