Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vlad Morar a fost exclus din lotul Petrolului

România Liberă România Liberă,
Vlad Morar a fost exclus din lotul Petrolului

Atacantul Vlad Morar a fost exclus din lot pe o perioada nedeterminata de antrenorul Razvan Lucescu dupa ce fotbalistul a primit doua cartonase galbene si, implicit pe cel rosu in doar patru minute, cat a evoluat in partida pierduta de Petrolul cu 1-2 in fata Astrei. continuă pe România Liberă

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, vineri, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins recursul la decizia CAB de arestare preventiva a acestuia, anunta Mediafax. In cazul in care Adrian Duicu nu isi va da demisia din functie pana la pronuntarea unei sentinte definitive si irevocabile in cazul procesului, pe fond, mandatul de presedinte al Consiliului Judetean va inceta de drept daca sentinta va fi cu condamnare.

Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, a fost suspendat din functie

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, vineri, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins recursul la decizia CAB de arestare preventiva a acestuia.

Sedinta plenului Senatului a fost sistata din lipsa de cvorum

Sedinta plenului Senatului de miercuri a fost sistata din lipsa de cvorum, a anuntat presedintele de sedinta, Ioan Chelaru, vicepresedintele social-democrat al Senatului, citat de Agerpres. Cu toate ca apelul.

Printul Bandar bin Sultan, seful serviciilor saudite de informatii, a fost demis din functie

Printul Bandar bin Sultan, seful serviciilor saudite de informatii, a fost demis din functie la cererea sa, a anuntat marti seara postul Al Ekhbariya, citat de AFP. Potrivit sursei citate, printul Bandar a.

Administratorul special al Regiei Autonome de Activitati Nucleare a fost demis din cauza salariului prea mare

Administratorul special al Regiei Autonome de Activitati Nucleare a fost demis din cauza salariului prea mare, dupa ce ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu a trimis Corpul de Control sa faca.

Peste 150 de panouri fotovoltaice ce au fost furate din Italia au fost gasite intr-un micorbuz la Nadlac

Peste 150 de panouri fotovoltaice furate din Italia au fost gasite intr-un microbuz condus de un barbat din Mehedinti, care intra in tara prin Nadlac, relateaza Mediafax. in noaptea de marti spre.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )