Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD. continuă pe B1

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

Cat de critic era Vlad Voiculescu dupa incendiul de la Piatra Neamt si ce spune acum, cand este ministru al Sanatatii, despre dezastrul de la Matei Bals

In urma cu 2 luni, dupa incendiul petrecut la Spitalul din Piatra Neamt, Vlad Voiculescu il critica dur pe ministrul Sanatatii de la acea vreme, Nelu Tataru. Acum, dupa tragedia de la Matei Bals, Voiculescu admite ca vorbim de o tragedie, dar sustine ca interventia a fost extrem de rapida si eficienta.

Vlad Voiculescu: Spitalul Matei Bals avea probleme cu caldura, insa nu am informatii ca in cladire ar fi existat alte surse de incalzire

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii a declarat, vineri, pentru Digi24, ca nu are informatii despre surse de incalzire impovizate care sa fi existat in Spitalul Matei Bals din Capitala. Nu am.

Voiculescu: Iohannis si Citu nu mi-au cerut demisia. Daca au fost probleme cu investitiile sau cu caldura, vina este a PSD. Streinu-Cercel a condus 28 de ani Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculesc, a declarat ca nu i s-a cerut demisia nici de premierul Florin Citu, nici de de presedintele Klaus Iohannis. Demnitarul a explicat in interviu si disputele avut cu reprezentantii PNL, in frunte cu Emil Boc.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Vlad Voiculescu: La Institutul Matei Bals, fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute. Streinu-Cercel a fost manager vreo 28 de ani

Vlad Voiculescu a declarat ca nu isi va prezenta demisia, in urma tragediei de la Institutul Matei Bals pentru ca acolo fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute, respectiv investitii care nu au fost facute, dar asta nu are legatura nici macar cu Ministerul Sanatatii. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este, de asemenea, la PSD, a mai spus Voiculescu adaugand ca Streinu-Cercel, membru de frunte al PSD, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

George Simion l-a prins pe Vlad Voiculescu cu minciuna. Acuzatii grave si 4 milioane de euro se afla in joc. VIDEO

Sambata, 30 ianuarie 2021, ministrul Sanatatii a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre incendiul de la Matei Bals. Pentru ca nu si-a dat demisia pe care partidul AUR a cerut-o inca de vineri, la cateva ore de la tragedie, George Simion a iesit la protest. in jurul orei 17, mai multi .

Vlad Voiculescu crede ca demisiile ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, raspunde celor care i-au cerut demisia in urma incendiului produs la Institutul Matei Bals, in urma caruia sase pacienti au murit. Cred ca, in general, demisiile, respectiv concedierile, ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul, afirma ministrul.

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )