Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vlad Voiculescu: Marti avem o prima versiune a raportului de dupa Piatra Neamt, sa vedem de unde a pornit incendiul. Pana acum, nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Marti avem o prima versiune a raportului de dupa Piatra Neamt, sa vedem de unde a pornit incendiul. Pana acum, nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca abia maine va avea o prima versiune a raportului privind cauzele incendiului izbucnit anul trecut la sectia de Terapie Intensiva a. continuă pe B1

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Vlad Voiculescu: Nivelul testarii ma frustreaza inca de cand eram in Opozitie Am introdus testele antigen Avem probleme cu raportarea cazurilor si din cauza comportamentului nostru, al romanilor

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca nivelul de testare pentru depistarea infectiei cu coronavirus in Romania il frustreaza inca de cand era in Opozitie. El a precizat.

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Gafa monumentala facuta de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ziua tragediei de la Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut o prima schimbare dupa incendiul de la Matei Bals care a indoliat Romania. Mai exact, acesta si-a schimbat poza de profil. Informatia a fost comentata, vineri seara, la Exces de putere, de Adrian Ursu si invitatii sai.

Vlad Voiculescu, intrebat daca ne indreptam spre redeschiderea scolilor: O sa evit sa ma pronunt, intrebati-ma altceva, va rog Decizia finala va fi luata marti, 2 februarie (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a evitat sa se pronunte cu privire la redeschiderea scolilor in actualul context sanitar. Demnitarul a primit o intrebare in acest sens luni seara, pe B1 TV, din partea lu.

Vlad Voiculescu: Pana in 2024 vom avea fundatiile, dar nu doar fundatiile, pentru spitale regionale la Craiova, Iasi, Cluj

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat in emisiunea Insider Politic difuzata duminica la Prima TV, ca pana in 2024 vom avea fundatiile, dar nu doar fundatiile, pentru spitale regionale la Craiova, Iasi si Cluj, dar ca trebuie construite spitale si la Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, el remarcand ca sunt locuri in care infrastructura spitaliceasca e pur si simplu o rusine.

Cat de critic era Vlad Voiculescu dupa incendiul de la Piatra Neamt si ce spune acum, cand este ministru al Sanatatii, despre dezastrul de la Matei Bals

In urma cu 2 luni, dupa incendiul petrecut la Spitalul din Piatra Neamt, Vlad Voiculescu il critica dur pe ministrul Sanatatii de la acea vreme, Nelu Tataru. Acum, dupa tragedia de la Matei Bals, Voiculescu admite ca vorbim de o tragedie, dar sustine ca interventia a fost extrem de rapida si eficienta.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )