Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vladimir Putin afirma ca Rusia nu este avocatul regimului sirian.

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin afirma ca Rusia nu este avocatul regimului sirian.

Presedintele rus Vladimir Putin a asigurat luni ca tara sa nu este avocatul regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad, in cadrul unei vizite in Turcia, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Nu suntem aparatorii inversunati ai actualului regim sirian, a declarat Putin in cadrul unei conferinte de presa comune alaturi de premierul turc Recep Tayyip Erdogan. Am spus de multe ori, nu suntem avocatii regimului sirian. Alte lucruri ne preocupa, de exemplu ceea ce se va intampla pe viitor in . continuă pe România Liberă

UPDATE Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin/ Kremlinul neaga: Sanatatea presedintelui este absolut normala

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala. UPDATE Kremlinul a dezmintit vineri informatia , precizand ca sanatatea lui Putin este normala si ca vizita nu avea o data fixa.

Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala.

Vladimir Putin ar avea probleme de sanatate: Kremlinul neaga orice zvonuri

Premierul japonez si-a anulat o vizita la Moscova din cauza starii de sanatate a presedintelui rus, Vladimir Putin. O eventuala boala de care ar suferi liderul de la Kremlin a facut obiectul speculatiilor.

Vladimir Putin ar avea probleme de sanatate: Kremlinul neaga orice zvonuri.

Premierul japonez si-a anulat o vizita la Moscova din cauza starii de sanatate a presedintelui rus, Vladimir Putin, potrivit b1. ro O eventuala boala de care ar suferi liderul de la Kremlin a facut obiectul speculatiilor timp de mai multe saptamani. Presedintele rus si-a anulat mai multe vizite in tara si in strainatate, aparent din cauza unei agravari a unei probleme mai vechi la coloana vertebrala. O sursa guvernamentala a confirmat ca anularea vizitei premierului nipon a fost decisa la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )